Cerere inedită în căsătorie, de la o surpriză cu un căţeluş

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi tineri din Statele Unite au devenit celebri peste noapte după ce s-au logodit! Modul inedit în care americanul şi-a cerut în căsătorie partenera a impresionat internauţii. Şi asta pentru că a avut un ajutor de nădejde: un pui de Golden Retriever.

Joel şi Kadie sunt împreună de trei ani. Când americanul a decis să facă pasul cel mare, a vrut să creeze un moment special. Ca să fie sigur că va imortaliza totul, i-a spus iubitei lui că a aranjat o şedinţă foto de cuplu în care trebuie să fie îmbrăcaţi la patru ace. După ce au fost fotografiaţi, tânărul i-a oferit un pui de Golden Retriever. Dar însă surprinzele nu s-au oprit aici.

„Mi-a oferit câinele şi m-a întrebat: Nu vrei să-i ştii numele? Aşa că m-am uitat la zgarda pe care scria Kadie şi – iniţial – m-am gândit: De ce ai vrea să numeşti câinele Kadie, la fel ca pe mine?! Apoi, am citit în continuare şi scria: Vrei să te căsătoreşti cu mine?”,

a spus Kadie. Iar el s-a pus în genunchi.  Pentru a obţine un răspuns favorabil, momentul special a fost plănuit în detaliu, cu ajutorul unor prieteni care s-au ocupat de căţeluşă, până la marele moment.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.