Un interlop a reușit să evadeze din închisoare deghizat în femeie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un deținut a reușit să evadeze din închisoare deghizat în femeie, în urma unei vizite conjugale. Bărbatul a îmbrăcat hainele femeii care îl vizitase, și-a pus perucă, gene și unghii false, s-a machiat și a ieșit pe porțile închisorii.

César Ortiz, presupus lider al bandei criminale Rotela, a scăpat din Penitenciarul Național Tacumbú, din Paraguay, ieșind pe poarta din față.

Fotografiile și filmările difuzate de autoritățile paraguayene îl arată purtând o perucă cu păr lung, gene false, ruj, unghii false și îmbrăcăminte pentru femei, spune presa din Paraguay.

Ortiz și-a pus în aplicare planul îndrăzneț de evadare după o vizită conjugală. A intrat în camera privată cu o femeie și a ieșit de acolo câteva ore mai târziu „aranjat” atât de bine încât i-a păcălit pe paznicii de la mai multe puncte de control.

Într-un videoclip difuzat online, el este văzut plecând pe ușa principală a penitenciarului cu mai multe genți și purtând o mască facială.

Deși evadarea a fost mai ușoară decât anticipase, libertatea a fost de scurtă durată, pentru că poliția l-a capturat câteva ore mai târziu și l-a transferat într-un alt penitenciar cu măsuri de securitate mai drastice.

César Ortiz avea de ispășit o pedeapsă cu închisoare de trei ani, nouă luni și douăzeci de zile pentru vătămare corporală și tâlhărie.  Acum are mai mult.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.