Un interlop a reușit să evadeze din închisoare deghizat în femeie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un deținut a reușit să evadeze din închisoare deghizat în femeie, în urma unei vizite conjugale. Bărbatul a îmbrăcat hainele femeii care îl vizitase, și-a pus perucă, gene și unghii false, s-a machiat și a ieșit pe porțile închisorii.

César Ortiz, presupus lider al bandei criminale Rotela, a scăpat din Penitenciarul Național Tacumbú, din Paraguay, ieșind pe poarta din față.

Fotografiile și filmările difuzate de autoritățile paraguayene îl arată purtând o perucă cu păr lung, gene false, ruj, unghii false și îmbrăcăminte pentru femei, spune presa din Paraguay.

Ortiz și-a pus în aplicare planul îndrăzneț de evadare după o vizită conjugală. A intrat în camera privată cu o femeie și a ieșit de acolo câteva ore mai târziu „aranjat” atât de bine încât i-a păcălit pe paznicii de la mai multe puncte de control.

Într-un videoclip difuzat online, el este văzut plecând pe ușa principală a penitenciarului cu mai multe genți și purtând o mască facială.

Deși evadarea a fost mai ușoară decât anticipase, libertatea a fost de scurtă durată, pentru că poliția l-a capturat câteva ore mai târziu și l-a transferat într-un alt penitenciar cu măsuri de securitate mai drastice.

César Ortiz avea de ispășit o pedeapsă cu închisoare de trei ani, nouă luni și douăzeci de zile pentru vătămare corporală și tâlhărie.  Acum are mai mult.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.