Un inel pierdut în Statele Unite a fost găsit după aproape 50 de ani, în Finlanda

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Povestea unui inel pierdut în Statele Unite şi regăsit după aproape 50 de ani în Finlada face furori peste Ocean. Misterul este cu atât mai mare cu cât posesoarea primise bijuteria încă din liceu, de la cel care urma să îi devină soţ, iar descoperirea a fost făcută cu doar câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Povestea a început în urmă cu 47 de ani, când Debra a mers la prima ei întâlnire cu Shwan. Era de Valentine’s Day. La scurt timp după, tânărul i-a dăruit inelul său de absolvent. Neatentă, însă, Debra l-a pierdut în toaleta unui magazin din Portland. „L-am pus pe marginea chiuvetei, am plecat, iar de îndată ce mi-am dat seama că l-am uitat, m-am întors. Dispăruse însă”, spune Debra Mckenna, posesoarea inelului. Când a aflat ce s-a întâmplat, Shawn i-a spus că era doar un inel. Povestea de dragoste a continuat, ulterior cei doi s-au căsătorit şi au avut trei copii. În 2017, însă, Shawn a pierdut lupta cu cancerul, iar Debra nu s-a mai gândit la inel.

Dar s-a întâmplat o minune. Acum câteva zile, a primit un telefon de la colegii lui Shwan: inelul ei fusese găsit. Dar nu oriunde, ci într-o pădure din Finlanda, cu ajutorul unui detector de metale, de către un constructor naval. Inelul avea gravat numele liceului, promoţia şi iniţialele lui Shawn. Prin urmare, bărbatului nu i-a fost greu să îi dea de urmă proprietarei. Aşa se face că, cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day, Debra a primit inelul prin poştă. Bineînţeles, rămâne – totuşi – un mister. Şi anume: cum a ajuns acel inel din oraşul Portland tocmai în Finlanda. Este un mister la care Debra încearcă să afle răspunsul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.