O româncă a furat 7.000 de euro de la doi italieni, dar a fost iertată de pedeapsă în instanță

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O româncă a furat 7.000 de euro de la doi bătrâni italieni, pentru care lucra ca îngrijitoare, dar a scăpat de pedeapsă pentru că a folosit banii pentru a-şi ajuta copilul grav bolnav.

Românca de 57 de ani lucra ca îngrijitoare pentru cei doi bătrâni italieni, în localitatea Rivalta Bormida, regiunea Piemont. Conform Quotidiano Piemontese, românca le-a câştigat încrederea bătrânilor, iar aceştia i-au dat posibilitatea să utilizeze unul dintre cardurile bancare ale familiei.

După mai bine de două luni însă, bătrânul a observat dispariţia a aproape 7.000 de euro de pe card şi a alertat forţele de ordine. Toate dovezile au incriminat-o pe româncă, astfel că aceasta a fost trimisă în judecată pentru comiterea a două infracţiuni. Însă românca a prezentat dovezi că a folosit banii în folosul fiului ei, grav bolnav în urma unui accident de circulaţie. Românca i-a impresionat pe magistraţi şi pe bătrâni şi a scăpat de pedeapsă. Şi-a asumat însă responsabilitatea de a returna banii într-un interval de un an, în mai multe tranşe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.