„Un ghiozdan la început de an” (campanie AMT pentru susținerea educației copiilor din mediul rural)

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Știați că sunt copii care abandonează școala pentru că nu au cele necesare începerii școlii?

Pentru că ne dorim ca fiecare copil să poată avea acces la educație cu tot ceea ce aceasta presupune, pornim campania „Un ghiozdan la început de an” (2021), campanie adresată copiilor din medii defavorizate, copii incluși în proiectul AMT “Nu abandona școala”, copii pe care-i cunoaștem și ne dorim să-i susținem pentru a nu abandona școala.

În curând, copiii care urmează să înceapă școala își pregătesc hainele și rechizitele, însă din păcate copiii din medii defavorizate, nu toți pot face acest lucru.

Ca în fiecare an și de data aceasta ne îndreptăm atenția către copiii cu posibilităţi reduse, din 7 localități din județul Timiș (Bencecu de Jos, Cenei, Cerna, Pișchia, Murani, Pesac, Biled) care se vor bucura să înceapă școala cu cele necesare: ghiozdan, penar, obiecte de scris (pixuri, carioci, creioane colorate), foi colorate, tempera, pensule, etc. În acest moment, avem pe listă 320 de copii la care ne dorim ca să ajungem la începutul lunii septembrie.

În acest context, suntem în căutarea companiilor care doresc să își implice angajații în această campanie AMT.
Ca urmare, daca credeți că în compania în care lucrați colegii dvs ar fi dornici sa facă echipă pentru a susține această campanie, așteptăm email-ul dvs. la adresa contact@academiamamicilor.com sau mesaj privat către pagina de Facebook AMT

De asemenea, susținătorii AMT pot să ni se alăture contribuind cu o donație sau sponsorizare în contul AMT, cu mențiunea „Un ghiozdan la început de an”.

Bugetul total necesar pentru această campanie este de 54.000 lei.

Costul estimativ pentru un ghiozdan complet echipat de școală este de 200 Ron (120 de copii au nevoie de un ghiozdan complet echipat)

Costul estimativ pentru un set de rechizite este de 150 Ron (200 de copii au nevoie doar de rechizite, ghiozdane au primit anul trecut).

Datele contului AMT sunt:
Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială
CIF: 33102961
Nr. cont: RO18BRDE360SV38907053600

De ajutor este și distribuirea acestui articol!
Mulțumim mult!

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.