După o absență 3 ani, AG Weinberger revine în Timiș cu un nou și mult așteptat eveniment

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După o absență 3 ani, AG Weinberger revine în Timiș cu un nou și mult așteptat eveniment, El Gringo Jovial, un concept inedit, cu cele mai uimitoare poveşti ale secolului trecut, spuse în secolului XXI.

Joi, 19 august 2021, începând cu ora 20:00, La Căpițe te invită să lași pentru o seară grijile deoparte și să participi la un spectacol multimedia care vorbeşte despre una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale transpuse în imagine, de la blues-ul tradiţional şi până la electro, de la naşterea patefonului până la noile tehnologii sonore. Vă puteți rezerva din timp locurile în zona de spectator la 0722.692.111.

Vineri, 20 august 2021, începând cu ora 20, evenimentul va avea loc la English Pub Lugoj. Rezervări de locuri se pot face la numărul de telefon 0722.561.561.

Spectatorii vor asista la un flux continuu de sunet, imagine, culoare şi emoţie, la povestea unui GRINGO care pulsează viu şi povesteşte în imagini cele mai cuceritoare experienţe ale secolului trecut, dar cu tehnologia din zilele noastre.

Va fi un concert unic, de colecție, în care piese din repertoriul artiștilor internaționali se vor împleti firesc și armonios cu piese din repertoriul propriu al artistului, creând în stilul caracteristic lui AG Weinberger un univers muzical de înalta ținută.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro, precum și în rețelele fizice IaBilet și Entertix: Magazinele Flanco, Librăriile Carturești, Hypermarketurile Carrefour, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.