Un fost ofiţer superior român, „acoperit”, se va insinua în noul sediu NATO de la Bruxelles

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 15 – 21 noiembrie 2018, un ofiţer român, sub acoperire(a) unui joben cu tricolor şi papion aşijderea, a fost invitat de reprezentanța României la NATO, din  Bruxelles, să participe la Operaţiunea „NATO Charity Bazaar”.

Manifestarea este dedicată strângerii de fonduri pentru acțiuni caritabile. Prin mijloace specifice jurnalistului de investigaţii, am reuşit să-l descoperim. Este vorba de talentatul  caricaturist lugojean lt-col. (r) Cristinel Vecerdea – CRIV, despre care se spune că ar fi câştigat un important concurs de caricatură-portret cu poza de pe propriu-i  buletin de identitate. Wow!

Targhetul misiunii lui CRIV este acela de a executa  caricaturi-portret celor prezenți la manifestare, iar fondurile realizate vor fi folosite în scopuri caritabile.

Manifestările vor avea loc în noul sediu al NATO. În ceea ce-l priveşte pe „acoperitul” nostru, trebuie să vă anunţ că este un „recidivist”, deoarece  a mai participat și anul trecut, cu succes, fapt pentru care a fost invitat și anul acesta.

Diferenţa este dată de faptul că în acest an se reîntoarce mai „galonat”.  De curând, a mai făcut o nefăcută. S-a făcut iarăşi de râsul lumii. De data asta a fost „groasă” rău! Juriul l-a „sancţionat” cu pedeapsa maximă: Marele premiu, la Festivalul Internaţional al umorului „Constantin Tănase”, de la Vlaslui, secţiunea caricatură, de anul acesta.

Îi urăm ca şi la Bruxelles să se facă – de data aceasta – de râsul Europei!

Mircea ANGHEL,
mare consumator, dar şi „furnizor”. Uneori. Rar, dar…  de(n)s!

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.