Un dealer de droguri din Nădrag, săltat de DIICOT după ce s-a filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu o fată de 12 ani

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat de 32 de ani, dealer de stupefiante în Nădrag, a fost reținut și dus la sediul DIICOT Timișoara luni, 10 iunie 2019, după ce s-a descoperit că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani. Fata a fost trimisă la dealer de către mama ei, care a vrut să îi cumpere un joint iubitului, însă dealerul a decis să își bată joc de minoră înainte de a-i vinde drogurile. În timp ce întreținea relații sexuale cu minora, bărbatul s-a filmat și fotografiat.

La final, a trimis imaginile unui fost coleg al tinerei, mutat în Germania. Acesta la rândul lui a trimis imaginile la colegii fetei, care le-au arătat dirigintei. Cadrul didactic a anunțat imediat poliția și pe cei de la DIICOT. Potrivit OpiniaTimișoarei, agenții DIICOT au descins acasă la dealerul care a batjocorit fata. La perchezitii au găsit în locuința lui droguri, bărbatul de 32 de ani fiind consumator încă de la vârsta de 16 ani, iar în ultimii ani ocupându-se cu aprovizionarea cu „iarbă” a pieței din estul judetului. Mama copilei este bolnavă de SIDA și totodată însarcinată în luna a 6-a. Aceasta le-a declarat polițiștilor că fetița este dată în plasament bunicii. Femeia trimisese copila la traficantul de droguri să-i cumpere o țigară cu cannabis, pe care voia să i-o dăruiască iubitului său.

Agresorul a fost readus în fața procurorilor DIICOT Timișoara marți dimineața, aceștia urmând să îl prezinte judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat pentru trafic de droguri, pornografie infantilă și relații sexuale cu minori.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.