Un copil de 5 ani a furat SUV-ul părinţilor și a plecat să-şi cumpere un Lamborghini, însă a fost oprit de poliţişti pe autostradă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un puşti de doar 5 ani din Utah, Statele Unite, a fost prins în timp ce conducea SUV-ul părinţilor pe o autostradă. El a oprit la semnalul unei patrule şi le-a spus agenţilor că se ducea să-şi cumpere un Lamborghini.

Copilul se afla la volanul unui vehicul SUV şi avea 3 dolari în buzunar. Întrebat de poliţiştii care l-au oprit unde merge, a răspuns că vrea să-şi cumpere un Lamborghini de la magazin, scrie CNN.

Mama lui a povestit ulterior că puştiul i-a cerut un Lamborghini de lux, dar credea că e vorba de o jucărie şi nicidecum nu se aştepta ca el să ajungă până la această faptă.  Băiatul a păcălit vigilenţa părinţilor şi a reuşit să plece cu maşina acestora. Când a fost oprit, el conducea din picioare, pentru a putea ajunge la pedale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar autorităţile vor stabili dacă îi vor sancţiona pe părinţi pentru neatenţia lor, care se putea solda cu victime.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.