Un copil cere ajutor pentru a-și reconstrui casa distrusă în urma unui incendiu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Mesaj disperat, pe Facebook, al unui copil din județul Timiș. Micuțul cere ajutorul comunității după ce casa i-a fost distrusă de flăcări și a rămas pe drumuri. „Vă rog din suflet să ne ajutați sa ne reconstruim și noi căsuța, ca să ne putem întoarce acasă!”, spune băiatul, elev în clasa VII-a.

Casa familiei Miok, din Stamora Germană județul Timiș, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de 7 spre 8 martie. Incendiul a distrus complet imobilul în care locuia Marian, alături de părinți și sora lui mai mică. Băiatul, elev în clasa VII-a, a văzut disperarea părinților și s-a hotărât să ceară ajutor oamenilor pe Facebook.

„În noaptea de 7 spre 8 martie, în urma unui incendiu, o mare parte din casa în care locuiesc împreună cu părinții și sora mea mai mică a fost distrusă. În prezent, eu și sora mea mai mică dormim la niște vecini, iar părinții dorm acasă, în singura cameră care mai este cât de cât întreagă, dar este destul de periculos pentru că poate pica oricând tavanul și în acea cameră. Avem nevoie de ajutor! Vă rog din suflet, să ne ajutați să ne reconstruim și noi căsuța, ca să ne putem întoarce acasă! Orice fel de ajutor este bine venit (ajutor uman, materiale de construcții, haine sau bani). Daca cineva doreste sa ajute cu o mică sumă de bani ne pot contacta”, povestește Marian.

Cei care doresc să ajute familia rămasă pe drumuri pot intra în legătură cu Marian – la 0758871076, tatăl lui, Florin – 0757955420, sau mama Felicia – 0746694153.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.