Un bărbat și o femeie au fost snopiți în bătaie, într-o localitate de lângă Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au reținut vineri, 9 iunie, trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violențe” și „violență în familie”. Aceștia au fost introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Caraș-Severin. „La data de 09.06.2023, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane din localitatea Belinț ar fi fost agresate fizic de către alte trei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 33 de ani și o femeie de 29 de ani, în timp ce se aflau într-un imobil din Belinț, ar fi fost agresați fizic de către mama, tatăl și fostul soț al femeii (doi bărbați de 33 și 55 de ani și o femeie de 54 de ani), care ar fi pătruns fără drept, în locuință. Totodată, cele 3 persoane ar fi distrus obiecte de mobilier din locuință și ar fi tăiat anvelopele autoturismului parcat în fața imobilului”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș. Bărbatul de 33 de ani și femeia de 29 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbații în vârstă de 33 și 55 de ani și femeia în vârstă de 54 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat în cauză, cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violențe” și „violență în familie”, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar bărbații în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin. De asemenea au fost emise ordine de protecție provizorii împotriva celor 3 persoane. Polițiștii continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.