Un bărbat pe care toți îl credeau mort a apărut viu și nevătămat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un pensionar de 85 de ani din Anglia s-a văzut nevoit să-si anunte toti cunoscutii că este încă în viată, după ce „dublura lui”, un bărbat cu acelasi nume, care locuia în apropiere, a murit.

Prietenii lui Bill Jones, în vârstă de 85 de ani, au crezut că văd o fantomă după ce au citit necrologul „lui” în ziarul Western Morning News.

Însă au aflat ulterior că bărbatul care a murit avea acelasi nume si locuia în aceeasi zonă cu Bill si amândoi aveau sotile numite Pam. Bill Jones, bărbatul care a murit, a fost de asemenea un bunic iubitor, iar în necrologul său era precizat că, din cauza Covid-19, înmormântarea va fi una restrânsă si privată, scrie The Sun.

Bill Jones, bărbatul în viată, a fost cândva consilier municipal, astfel că era cunoscut în comunitate, iar vestea că ar fi murit i-a tulburat pe multi.

„Îmi pare rău pentru familia celuilalt Bill Jones, dar tot orasul crede că am fost eu. În continuu trebuie să le spun prietenilor să nu îsi facă griji că sunt încă aici. El avea 87 de ani si eu 85, dar majoritatea oamenilor nu stiau vârsta mea”,

a mai spus el.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.