Un bărbat din Darova a fugit din izolare la domiciliu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Darova, a încălcat măsura izolării la domiciliu impusă de autorități pentru combaterea coronavirusului. G.A. s-a întors din Germania și trebuia să stea îm autoizolare la domiciliu până în data de 30 martie, dar nu a ținut cont de interdicția de a ieși din casă. Luni, 23 martie, în jurul orei 18, a plecat la plimbare prin sat, dar a fost depistat de polițiști. Astfel, bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată pentru încă 14 zile și a fost sancționat contravențional.

♦ De când s-a instaurat interzicerea circulației nocturne, polițiștii timișeni au trecut la controale. Doar în noaptea de luni s-au dat 116 amenzi, suma totală fiind de 87.800 de lei. Cei care circulă pe străzi trebuie să prezinte legitimația de serviciu și adeverință de la angajator, sau actul de identitate și declarația pe propria răspundere, după caz.

♦ Polițiștii timișeni au descoperit și alte infracțiuni comise de cei care umblau noaptea trecută cu mașina. Un bărbat de 30 de ani a fost prins conducând în Timișoara sub influența alcoolului, un alt bărbat de 26 de ani a fost prins la volan, deși nu avea permis auto, tot în Timișoara, iar un bărbat de 35 de ani a fost prins în Gătaia beat la volan, dar și cu un autoturism neînmatriculat și cu numere false. Toți trei s-au ales cu dosar penal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.