Un bărbat a fost împuşcat în cap la o partidă de vânătoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat a fost împuşcat în cap, vineri, la o partidă de vânătoare, într-o pădure de pe raza localităţii Remetea. El a fost transportat la spital, unde a fost operat pentru scoaterea glonţului, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel 112 primit de către inspectoratul de poliţie, vineri, în jurul orei 13.24, că într-o pădure de pe raza localităţii Remetea a avut loc un accident de vânătoare, în urma căruia un bărbat ar fi fost împuşcat accidental.

Bărbatul a fost transport cu elicopterul la spitalul din Oradea. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru extragerea glonţului, victima fiind rănită în zona capului.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor care fac verificări cu privire la vânătoare, la legalitatea acesteia şi la modul cum s-a întâmplat accidentul.

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.