Umbrărescu a adus utilajele pentru lucrările pe lotul lipsă din Autostrada Lugoj-Deva

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Constructorul român UMB a adus deja utilajele pentru începerea lucrărilor la lotul lipsă din Autostrada Lugoj-Deva. La sfârșitul săptămânii trecute, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că acestea vor începe în două săptămâni.

Localnicii spun că la fața locului a fost chiar patronul societății, Dorinel Umbrărescu, care a ajuns la locul de deschidere a șantierului cu un elicopter. Acest lot, cunoscut ca „lotul cu tuneluri”, cuprinde tronsonul denumit Holdea (județul Hunedoara) – Margina (județul Timiș) și are o lungime totală de aproape 10 km, din care 2 km reprezintă tuneluri cu o galerie dublă.

În 2022, contractul a fost semnat între UMB și Asocierea UMB-Euro Asfalt, o firmă cu sediul în Bosnia-Herțegovina. Lucrările de construcție pe A1 Lugoj-Deva vor începe fără semnarea unui contract de supervizare. Realizarea acestui segment al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva este un proiect așteptat de mulți ani. Finalizarea acestui lot va contribui la îmbunătățirea conectivității între regiunile din vestul țării și va facilita dezvoltarea economică și turistică a zonei.

    Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.