Trebuie să-şi arate buletinul peste tot, pentru că nimeni nu crede că îl cheamă Korona

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Jimmy Korona, în vârstă de 38 de ani, nu a avut niciodată probleme cu numele său, până la declanşarea pandemiei de coronavirus, însă acum toată lumea cu care intră în contact crede că face vreo glumă macabră, arunci când îl întreabă cum îl cheamă.

El trebuie să-şi arate în permanenţă actele, buletinul sau permisul de conducere, celor care cred că face haz de pandemia de coronavirus. Având în vedere sutele de mii de decese din cauza virusului, oamenii se enervează de multe ori, atunci când tânărul îşi spune numele.

„Nimeni nu poate crede că numele meu este Korona. Toată lumea îmi cere buletinul şi spune că e imposibil să mă cheme Korona. Nimeni nu mă crede în afară de cei pe care îi cunosc de ani de zile”,

spune Jimmy Korona. De asemenea, Jimmy şi logodnica sa Lauren au avut un băieţel la începutul acestui an, iar la spital tatăl a trebuit să aducă documente suplimentare care să ateste că numele său de familie chiar este Korona.

„Oamenii sunt destul de răi şi după ce le spun cum mă cheamă, mă întrea-bă dacă am de gând să-i iau curând. Este o nebunie efortul pe care trebuie să îl depun doar pentru a demonstra că acesta este numele meu”,

a declarat Jimmy Korona.

Numele de familie al lui Jimmy vine de la bunicul său Jozef Korona, care a supravieţuit unui lagăr de concentrare în Germania, după cel de-al doilea război mondial.

Mândru de istoria familiei sale, Jimmy nu intenţionează să-şi schimbe numele, dar recunoaşte că a fost o experienţă ciudată să-şi vadă numele peste tot în timpul pandemiei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.