Tot mai mulți drogați la volan, pe străzile din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Din ce în ce mai mulți șoferi au fost depistați circulând drogați la volan, pe străzile din Lugoj.

♦ În data de 23 aprilie 2023, în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control pe strada Ion Vidu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest au rezultat valori pozitive la cannabis si metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

♦ Tot în data de 23 aprilie 2023, dar în jurul orei 04:50, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control pe strada Valeriu Braniște din municipiu, un autoturism condus de un alt bărbat în vârstă de 19 de ani. Și în acest caz, în urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Nici în celelalte localități din județ situația nu e altfel.

♦ Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat de polițiștii rutieri, joi, în jurul orei 12, pe DN 68A, în localitatea Traian Vuia, în timp ce a încălcat regimul legal de viteză. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv la metamfetamină.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”,

au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

(P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.