Top 5 ținute potrivite pentru o petrecere în stilul anilor ‘20

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/burlesc-dita-von-teese-4064902/

Stilul anilor ‘20 este reprezentat de petreceri animate, jocuri de ruletă, băuturi interzise din timpul Prohibiției și numeroase costume sau rochii frumoase. Petrecerile anilor ‘20 rămân o amintire frumoasă, motiv pentru care tot mai mulți dintre noi ajungem să imităm acest stil, fugind de realitate și de problemele de zi cu zi.

Anii ‘20 se bucură de o amintire plăcută și ori de câte ori ajungi să organizezi astfel de petreceri, nu ai cum să nu te gândești la strălucirea acelor vremuri, la rochiile minunate ale femeilor, la costumele impecabile ale bărbaților și la coafurile extravagante. E o modalitate ușoară și plăcută prin care să te transpui într-o lume cu totul diferită, care trece dincolo de obstacolele de orice fel. Astfel de „fantezii” sunt din ce în ce mai prezente în zilele noastre, atmosfera fiind una atât de autentică încât îți dorești să te regăsești în vremurile de altă dată.

Prin urmare, dacă vei participa la un astfel de eveniment în curând, trebuie să afli că aici găsești rochii anii 20, pentru a alege ideală de petrecere!

Rochie de cabaret roșie, cu franjuri

Această rochie este un model perfect de purtat pentru o petrecere în stilul anilor ‘20, fiind extrem de elegantă și în același timp extravagantă. Acest model cu franjuri și lăsat pe un umăr este prevăzut cu mici detalii aurii, care marchează circumferința taliei, iar bentița cu pene de păun de culoare neagră transformă ținuta într-una perfectă pentru o astfel de petrecere tematică.

Pentru ca look-ul tău să fie unul spectaculos, rochia poate fi asortată cu un șal de pene negre, cu mănuși și mărgele, aceste accesorii fiind disponibile separat.

Sursa foto: https://www.fabricademagie.ro/Costum-rochie-anii-20-rosie-cu-franjuri-Cabaret.html

Rochie flapper argintie

Aceasta este o ținută spectaculoasă, perfectă pentru o petrecere realizată în stilul anilor ‘20, argintie, cu paiete și franjuri de culoare neagră, extrem de sofisticată și în același timp feminină. Rochia poate fi asortată cu o bentiță argintie, un detaliu specific acestor ani. În plus, aceasta poate fi asortată cu ciorapi de plasă negri și cu mărgele.

 

Sursa foto: https://www.fabricademagie.ro/Costum-rochie-argintie-anii-20-Flapper.html

Rochie neagră, cu franjuri și mănuși

Această rochie este total aparte. Fiind de culoare neagră, aceasta poate fi asortată cu mănuși și bentiță cu paiete, accesorii care reușesc să transforme ținuta în ceva sofisticat. În plus, aceasta se poate asorta cu mărgele de culoare albă și ciorapi de plasă negri. Având un croi elegant, o rochie neagră cu franjuri va asigura o prezență ușor de remarcat la acest eveniment.

https://www.fabricademagie.ro/costum-rochie-cu-franjuri-anii-20-neagra-cu-manusi.html

Un frac alb de damă

Dacă urmează să participi la o petrecere tematică, organizată în stilul anilor ‘20, este cazul să te gândești la modul în care poți obține cea mai potrivită ținută. Ai putea alege un outfit total aparte, așa cum este cazul acestui frac alb de damă, cu un croi elegant și confecționat dintr-un material de cea mai bună calitate. Aceasta este o ținută sofisticată, ce va atrage privirile celor interesați. Poți adăuga niște accesorii specifice acestor ani și suntem convinși că vei arăta și te vei simți minunat.

Sursa foto: https://www.fabricademagie.ro/frac-alb-dama.html

Rochie Charleston mov

Iată o rochie de catifea cu franjuri și bentiță cu paiete, de culoare mov, extrem de atrăgătoare pentru o petrecere de acest fel. Atunci când privești această ținuta, îți imaginezi deja cum te vei simți în atmosfera vremurilor de altădată, atunci când totul însemna lux și extravaganță. Poți asorta ținuta aleasă cu un șirag de fulgi boa, mănuși lungi negre și o port țigaretă.

Sursa foto: https://www.fabricademagie.ro/costum-charleston-anii-20-mov.html

Toate aceste ținute pot fi completate de un machiaj desprins din acele vremuri, de o coafură perfectă, atent realizată de specialiști. Astfel, totul va arăta exact ca atunci, în vremurile cele mai sofisticate, ce lăsau deoparte orice fel de grijă și temere și care transformau  evenimentele în petreceri de neuitat.

Despre admin 6669 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.