Top 3 produse de papetărie pentru organizarea și gestionarea unui depozit

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

birotica si papetarie office class

Popularitatea produselor de papetarie consta in diversitatea acestora si varietatea de utilizari. De la scolari la angajati, de la oameni de afaceri la birocrati, produsele de papetarie contribuie semnificativ la buna organizare, gestionare si desfasurare a anumitor activitati, indiferent de domeniul de activitate (industrial, comercial, servicii, front office, cat si back office etc.).

Iata despre ce ar putea fi vorba:

– folosirea colilor de hartie A4 pentru a printa diverse documente;
– folosirea hartiei in role si formate mari pentru a printa afise de mari dimensiuni;
– notite autoadezive sau cuburi de hartie;
– caiete de notite pentru birou;
– role pentru fax sau role pentru casa de marcat;
– organizarea si arhivarea documentelor cu ajutorul unor bibliorafturi din carton;
– transportarea documenteler cu ajutorul dosarelor si mapelor din carton;
– cartoane speciale pentru carti de vizita;
– plicuri din hartie pentru corespondenta;
– materiale tipizate;
– etichete autoadezive si autocolante etc.

Toate aceste produse de papetarie sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret pe site-ul OfficeClass.ro. Produsele comercializate de acest retailer provin numai de la producători de top, precum: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Colotech, Color Copy, Optima etc.

In ceea ce priveste domeniul industrial/comercial, iata care sunt produsele de papetarie de nelipsit dintr-un depozit, pentru organizarea, gestionarea si desfasurarea mai usoara a activitatilor specifice:

  1. Etichete autoadezive si autocolante

Organizarea marfurilor si clasificarea acestora in functie de anumite categorii, conditii de pastrare, continut etc. este prima grija pe care o are o persoana responsabila de gestionarea unui depozit. Astfel, etichetele autoadezive si autocolantele sunt produse de papetarie absolut necesare pentru ambalarea si recunoasterea mai usoara a marfurilor. In plus, etichetele care se lipesc pe ambalajul produsului pot avea scrise pe ele diverse specificatii: avertismente, instructiuni de utilizare etc.

  1. Materiale tipizate

Nota intrare-receptie, nota predare-restituire, facturier, chitantier, aviz, bon de consum sau transfer, borderou, balanta de verificare, scrisoare de transport international, decont de cheltuieli, condica, dispozitie de plata catre casierie sau dispozitie de livrare, delegatie pentru ridicare marfa, registru de incasari si plati, registru pentru inventar etc. Toate aceste materiale de papetarie tipizate contribuie la evidenta scrisa a produselor si marfurilor care intra sau ies dintr-un depozit.

  1. Bibliorafturi din carton

In format A4 sau A5, bibliorafturile sunt de asemenea necesare in cadrul unui depozit pentru indosarierea si organizarea documentelor mai sus enumerate, care trebuie pastrate si arhivate pentru a justifica tranzactiile sau transporturile de marfuri. Documentele pot fi clasificate cronologic, pe categorii sau in functie de culori (bibliorafturi negre, rosii, albastre, verzi, galbene etc.).

OFERTA! Biblioraft A4 plastifiat PP/paper OPTIMA Basic … 7,17 Lei/bucata

  • produs de papetarie de inalta calitate
  • carton rigid
  • mecanism nichelat pentru prinderea documentelor
  • plastifiat (PP) in exterior si prevazut cu hartie alba in interior
  • buzunar transparent pentru eticheta interschimbabila

NOU! Acum poti achizitiona produsele dorite in cantitati industriale, cu plata in rate fara dobanda. Mai multe detalii pe site-ul OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie online nr. 1 in Romania!

Despre admin 6585 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.