Top 3 obiceiuri care asigură o durată de viață mai mare pentru telefonul tău!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: shutterstock.com

Telefoanele mobile sunt din ce în ce mai răspândite, reprezintă o necesitate și rar mai întâlnești ca o persoană să nu aibă un smart-phone. Acesta nu este utilizat doar pentru convorbiri, ci și pentru rețele sociale, muzică, jocuri. În ziua de astăzi, celularul trebuie să conțină o mulțime de aplicații utile și eficiente, astfel încât să îndeplinească dorințele fiecărui om pretențios. Însă, protecția este primordială în fiecare moment. Un telefon care nu beneficiază de protecție este ținta virușilor sau chiar a persoanelor neautorizate.

Vrei ca telefonul tău să fie 100% în siguranță în fiecare clipă? Iată 3 practici si obiceiuri care garantează acest lucru:

Alege o husă și o folie de protecție 

Fiind un dispozitiv electronic, acesta necesită multă atenție și grijă. Astfel că, nu trebuie să-l lași la îndemâna copiilor sau animalelor deoarece e posibil să ai parte de surprize neplăcute. Una dintre cele mai bune și utile metode de a-ți proteja telefonul este să achiziționezi o husă de calitate. În acest sens, poți verifica gama de huse pentru S9+, cu siguranță o vei găsi pe cea potrivită! Husa asigură protecție device-ului tău, mai mult decât crezi. Un astfel de accesoriu eficient conține mici pernuțe de aer care absorb din puterea impactului, iar smartphone-ul nu are nici măcar o zgârietură în cazul în care suferă un șoc. Nu uita de folie și vei îndepărta pericolele la care poate fi supus din exterior.

Evită căldura și locurile umede 

Ceea ce este important de știut este faptul că nu este deloc indicat să lași telefonul lângă surse de căldură puternice cum ar fi soba, cuptorul sau chiar soarele. Evită mediile și suprafețele reci. Suprafețele umede nu sunt potrivite pentru acesta, nici pe departe. Iar substanțele lichide trebuie neapărat depozitate cât mai departe cu putință de dispozitiv. Device-ul tău se poate deteriora chiar și la apariția unei umezeli ușoare. Înlătură contactul cu toate aceste surse pentru a nu fi nevoit să cumperi un nou telefon. Cu cât îi oferi mai multă protecție, cu atât te vei bucura mai mult de el.

Încarcă-ți corespunzător telefonul 

Majoritatea oamenilor trăiesc cu frică deoarece rămân fără baterie și nu mai pot ține legătura cu persoanele dragi și încarcă în mod greșit telefonul. Experții recomandă să menții durata de viață a bateriei prin a păstra telefonul la încărcat între 40% și 80%. Ceea ce semnifică faptul că încărcarea frecventă, în loc să încarci până la 100% va prelungi categoric, viața bateriei.

Așadar, telefonul tău necesită protecție constant, iar tu îi poți oferi asta utilizând modurile relatate mai sus. Durata de viața a acestuia poate fi foarte mare în condițiile în care pui în aplicare toate măsurile de siguranță. Dacă vrei să ai cât mai mult timp device-ul, atunci protejează-l cât poți de mult!

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.