Top 3 cadouri de Moș Nicolae pentru bărbatul din viața ta

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/adult-birthday-birthday-gift-box-360624/

Se anunță o iarnă specială, determinată de restricțiile asociate noului coronavirus. Chiar și așa, sărbătorile trebuie să continue în aceeași atmosferă magică, de dragul tuturor celor  care ne fac zilele mai frumoase.

Pentru că magia începe chiar din primele zile ale lui decembrie, odată cu împărțirea cadourilor de Moș Nicolae, iată ce încă mai ai timp să comanzi online pentru bărbatul din viața ta, pentru a evita să mai faci un drum până la cumpărături.

Brichetă Zippo

Pentru că un cadou de Moș Nicolae are, de obicei, un volum mic, cât să încapă în ghetele bine lustruite, o brichetă Zippo poate fi o idee cât se poate de inspirată. Reprezentând un brand de brichete ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, Zippo se bucură de o istorie îndelungată, marcată de o puternică apreciere în rândul fumătorilor. Alege online un mode de brichetă Zippo, dintr-o gama variată de produse, apoi comandă rapid acest produs, ce îmbină utilitatea cu estetica.

Portofel din piele 

Încă un cadou numai bun de ascuns în încălțări, în seara Sfântului Nicolae: portofelul din piele. Acest accesoriu este nelipsit din obiectele zilnice ale unui bărbat, oferind un spațiu sigur pentru o mulțime de lucruri personale: bani, carduri, actele de identitate, pozele cu cei dragi etc În privința unui astfel de cadou, netul este plin de rezultate interesante. Îți recomandăm să nu faci rabat de la calitate, alegând un astfel de produs pentru bărbatul din viața ta ce punctează excelent, în cazul următoarelor caracteristici: material de calitate, sisteme de prindere sigure, spații suficiente pentru toate actele.

Cravată pentru birou

Chiar dacă în pandemie întâlnirile s-au mutat în online, un call de afaceri nu coboară standardele de imagine, atunci când partenerul tău se întâlnește cu cei de la birou. În cazul în care soțul sau iubitul activează în domenii precum cel juridic sau financiar, o cravată business, adusă în dar de Moș Nicolae, se încadrează perfect în tiparele unui astfel de dar. Comanzi online o astfel de atenție și eviți un drum în spațiile publice din centrele comerciale, dar și cozile din această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Cum s-ar caracteriza “cadoul perfect de Moș Nicolae”?

Simplu, elegant și util! Dacă ar fi analizăm încă o dată cele trei produse recomandate puțin mai sus – bricheta Zippo, portofelul din piele și cravata pentru întâlnirile de la birou – toate acestea sunt construite pe același mix: utilitate și eleganță. Un cadou de Moș Nicolae nu este nici voluminos și nici nu schimbă radical viața celui căruia îi este oferit. Însă vine la pachet cu o valoare sentimentală aparte.

Grăbește-te să comanzi online un cadou de Moș Nicolae pentru bărbatul din viața ta! Netul este alături de tine cu sugestii inspirate și prețuri pe măsura calității oferite. Alegând să cumperi de pe net un cadou pentru cel drag, în preajma sărbătorilor de iarna, eviți atât aglomerația caracteristică acestei perioade, cât și riscul intrării în contact direct cu alte persoane, în contextul pandemiei de coronavirus.

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.