Titu Bojin va candida din partea ALDE la președinția CJT

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fostul președinte al UNPR Timiș, al PSD Timiș și al CJ Timiș, Titu Bojin, s-a înscris în ALDE, partidul care se revendică a fi format din „adevărații liberali” și va candida la președinția Consiliului Județean Timiș. „Am devenit membru al ALDE Timiș, formațiune din partea căreia voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. De-a lungul timpului, ALDE a dat dovadă de echilibru și maturitate politică, a demonstrat că doar prin unitate și profesionalism se poate construi și progresa. Mulțumesc domnului Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, care a înțeles că experiența și corectitudinea sunt valori care trebuie susținute.

Am crezut întodeauna că forțele politice de centru-stânga din județul Timiș trebuie să colaboreze și să dezvolte județul în interesul cetățeanului. Din păcate, acest lucru nu a fost înțeles de toată lumea, poate că și lipsa experienței politice i-a făcut să nu ia cea mai bună decizie, însă îi chem pe foștii colegi să mă susțină și să voteze candidații ALDE la Consiliul Județean Timiș, unde vom putea pune în aplicare proiectele pe care unii dintre noi am fost nevoiți să le abandonăm la un moment dat. Deși în ultima perioadă au circulat mai multe sondaje de opinie unde cifrele, în ceea ce mă privește nu arătau deloc rău, s-au tras o serie concluzii și analize, dar nu vreau să vorbesc despre asta, important este ca cetățenii județului Timiș și oamenii care mă cunosc să mă voteze și să fie alături de mine.

Nu am dezamăgit niciodată, indiferent de funcțiile deținute, am fost și sunt de bună-credință, voi fi alături de oameni așa cum am demonstrat-o de-a lungul timpului. Deși trecem printr-o perioadă delicată, o pandemine imprevizibilă, mă rog ca Bunul Dumnezeu să ne ocrotesacă pe noi toți și pe cei dragi nouă. Sunt decis să merg la victorie în această campanie și sunt convins că împreună vom dezvolta și vom face ca județul Timiș să fie fruncea, iar pentru cei care nu mă cunoașteți, Bojin este unul de-al vostru!”, a transmis candidatul ALDE la președinția Consiliului Judeean Timiș, Titu Bojin.

(N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.