Titu Bojin, noul președinte al PUSL Timiș, candidează la alegerile din 2024

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Titu Bojin,, unul dintre cei mai populari lideri de partid, care a făcut carieră în administrația județului, revine în prim planul bătăliilor politice cu un elan apreciabil. În 19 decembrie 2022, Titu Bojin a fost cooptat în echipa de conducere a Partidului Umanist Social Liberal, filiala din Timiș. Acum, Titu Bojin a ieșit pentru prima dată în fața opiniei publice ca președinte al noului partid și a făcut o mică dare de seamă cu realizările din cele două luni de când se află în această postură. Deși reușitele nu sunt foarte mari, ele sunt notabile, totuși, dacă luăm în calcul că gruparea social-liberală are, deja, 665 de membri cu acte în regulă în cele 68 de localități din județ. Titu Bojin nu ascunde faptul că ar accepta propunerea de a candida la una din seriile de alegeri din anul ce vine. Dar încă nu știe dacă va opta pentru a fi consilier județean sau poate chiar parlamentar.

„Sigur că intenționez să candidez împreună cu colegii mei la o funcție. Nu am stabilit care dintre funcții, având în vedere că sunt patru tipuri de alegeri. Să vedem cum se vor aranja ele în viitorul apropiat, pentru că înainte cu un an trebuie să se stabilească data alegerilor, dacă se comasează. Ar trebui să se găsească o modalitate de comasare pentru că, parcă, sunt prea multe cele patru tururi de alegeri într-un singur an”, spune Titu Bojin. În analiza sa despre starea județului, președintele PUSL Timiș apreciază activitatea lui Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor, cu toate că nu mai sunt colegi de partid.

Îi apreciază și pe Alin Nica și pe Călin Dobra, însă doar ca persoane, în particular, pentru că nu poate spune același lucru despre activitatea lor în fruntea Consiliului Județean Timiș. În cei patru ani de mandat ai lui Dobra, la care se adaugă cei trei ani ai actualului președinte, Nica, nu s-au finalizat proiecte majore de interes general pentru județ. Titu Bojin s-a arătat șocat că în acești șapte ani au rămas fonduri excedentare necheltuite pentru investițiile din județ. „Asta nu e ceva din domeniul normalității administrative. Să ai bani și să nu fii în stare să îi cheltuiești, e ceva de neînțeles. Aiuritor!”, a concluzionat liderul PUSL Timiș.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.