The Woman Parenting Workshops

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

The Woman Parenting Workshops este evenimentul care are ca scop împărtășirea experienței frumoase de a crește un copil, dar și a provocărilor și a vulnerabilităților, într-o manieră onestă și autentică. Părinții dornici de o implicare activă în creșterea copiilor și o educație continuă sunt așteptați în 24 mai la Hotel Platinia pentru seria interactivă de workshop-uri susținută de profesioniști în domeniul parentingului.

Speakerii prezenți la eveniment sunt: Nadia Tătaru (General Manager @ Radio Itsy Bitsy), Domnica Petrovai (Founder @ Mind Education Health and The School for Couple), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication), Nicolle Stănese (TV Host), Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @ Playful Learning) și Ramona Vecean (Managing Partner @ Nola).

De ce avem noi, femeile, frica de a nu fi suficient de bune?

Domnica Petrovai este psiholog clinician pr. și psihoterapeut renumit, fondatorul companiei Mind Education Health și al  Școlii pentru Cuplu. Domnica vorbește în cadrul evenimentului despre contribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă.

Femeile au în prezent are mai multe provocări pentru a se regăsi ca profesionist, ca mamă, ca soție. Discutăm despre abandonul de sine, renunțarea la propriile nevoi și grija exagerată față de copil, soț/partener, continuând cu frica respingerii, frica de a nu fi suficient de bună, frumoasă, deșteaptă, slabă, etc.

Înțelegerea propriilor vulnerabilități înseamnă primul pas către autenticitate, curajul de a-ți trăi viața eliberată de frică, în propriul tău adevăr, puterea de a trăi în acord cu propriile tale nevoi, abilitatea de a practica zi de zi grija față de propria ta persoană și de a-ți construi relații profunde cu alte femei, cu partenerul de viață, colegi și prieteni”, a declarat Domnica Petrovai.

Bullying-ul și efectele lui: acasă și la școală/grădiniță

Nadia Tătaru, co-fondator și director general Radio Itsy Bitsy a conștientizat importanța prevenirii bullying-ului în rândul copiilor, acesta fiind motivul pentru care în decursul anului trecut, a inițiat o campanie socială în acest sens, care încă este în desfășurare.

Nadia vorbește la The Woman Parenting Workshops despre bullying-ul care începe acasă și se continuă la gradiniță / școală. Toate experienţele neplăcute în care un copil este hărțuit, batjocorit și pus să facă anumite lucruri pentru distracţia altora lasă urme adânci asupra comportamentului și percepției copilului asupra sinelui, dar și a celor din jur.

Stima de sine și încrederea, pilonii dezvoltării sănătoase a copilului

Monica Reu este președinte și fondator al Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și  organizează workshop-uri de CNV încă din anul 2004.

În cadrul evenimentului The Woman Parenting Workshops Monica discută despre aprecierea autentică, care joacă un rol crucial în formarea și consolidarea stimei de sine și a încrederii în sine a copiilor. Mai mult decât atât, împărtășește cu părinții soluții practice prin care aceștia pot stabili o conexiune puternică și longevivă cu copiii, bucurându-se de o experiență de viață pozitivă.

Conectarea – baza unei relații reușite

Alexandra Gorea, cu o experiență de mai bine de 10 ani în serviciile psihologice și educaționale, este Fondator @ Playful Learning – un vast proiect educațional care creează resurse educaționale și psihologice pentru copii și adulți.

 „Copiii știu să se conecteze, știu să repare relația. Este nevoie să ne oprim să îi observăm, să îi auzim, să îi vedem. Jocul este domeniul în care ei sunt experți. ”, a declarat Alexandra.

Cel mai frumos greu din lume

Nicolle Stănese, moderator al cunoscutului show culinar Bake Off România la PRO TV și prezentator Eurovision Romania, cel mai important concurs muzical al anului. Nicolle este speaker în cadrul evenimentului The Woman Parenting Workshops, abordând subiectul echilibrului dintre viața de familie și cea de antreprenor. Acest echilibru dintre viața profesională și cea personală a devenit cel mai mare deziderat în secolul vitezei și în contextul social actual, când o carieră stabilă răpește multe ore din zi, în defavoarea timpului petrecut cu familia

Buckle up!

La fiecare 8 minute, în lume, un copil decedează ca urmare a unui accident rutier. Tragediile rutiere sunt una dintre principalele cauze de deces a minorilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 17 ani. Datele statistice au demonstrat că utilizarea sistemului de reținere în cazul copiilor reduce probabilitatea unui accident fatal cu aproximativ 90% în cazul sugarilor și 55-80% în cazul copiilor mici, menționează INP.

Ramona Vecean, Managing Partner @ Nola este prezentă la The Woman Parenting Workshops și în cadrul evenimentului abordează tematica „Siguranța în mașină pentru copiii noștri”.

Înscrierile la The Woman Parenting Workshops continuă aici.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:
Silver Partner:  Aegon, Oriflame
Partners: NIVEA, Hotel Platinia, Nola, Petit Bebe, BestKids, fistiq – the beauty salon, Find the nanny, Mobila moll
Exhibitor: Thermomix România
Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop
Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari
Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Food Partner: Subway
Flowers By: Grădina cu lalele

AL PRESS

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.