Târg pentru mirese, la Iulius Conress Hall

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Mirii sunt pe ultima sută de metri în pregătirea marelui eveniment, de aceea în acest weekend la Iulius Town, în incinta Iulius Congress Hall are loc o expoziție dedicată nunților unde se așteaptă un număr mare de vizitatori, dat fiind faptul că în două săptămâni se dă startul evenimentelor private, odată cu ieșirea din postul Paștelui.

Peste 80 de furnizori pregătesc  în detaliu oferte atractive care să aducă unicitate evenimentelor. Vizitatorii târgului de nuntă pot alege dintre sute de modele de rochii de mireasă, costume de mire, verighete și bijuterii cu pietre prețioase, invitații, tonete cu înghețată sau vin spumant, torturi și candybar-uri delicioase, entertaineri și trupe de cover-uri, restaurante și decorațiuni spectaculoase, fotografi și videografi de nuntă, bartenderi sau specialiști tabacco, magicieni și pirotehniști, toți cu zâmbetul pe buze și dornici să fie parte a celor mai frumoase evenimente, alături de gazda evenimentului, mereu pusă pe șotii, Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’.

Târgul se deschide Vineri la orele 13.00 cu o prezentare de rochii de mireasa pe caruselul Iulius Town. Actorul Denis Ștefan va fi mirele colecției care va defila pe un frumos cal negru alături de mireasa lui, frumoasa Cristina Ștefan. Pe același carusel al mireselor o veți putea admira pe Miss Univers 2020, arădeanca Bianca Tirsin.

Orarul târgului este următorul:

31 martie: 13.00 – 20.00
1 aprilie: 10.00 – 20.00
2 aprilie: 10.00 – 18.00

Organizator: Rayna Decor în parteneriat cu Iulius Town Timișoara
Tel.: 0723984506, Carmen Caragea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.