Lumea nebună în care trăim

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cele mai multe știri din ziua de azi par de noaptea minții. Iar cine încearcă să le înțeleagă rostul sau să le mai și comenteze poate fi considerat de-a dreptul nebun. De aceea noi am hotărât, convinși că după noapte vine zi, să vi le prezentăm, din când în când, pe scurt, fără comentarii, dar cu îndemnul să vă detașați de ele, ca să nu vă influențeze negativ. Iată selecția de azi:

♦ „Autoritățile din San Francisco au interzis cuptoarele și încălzitoarele de apă din cauza emisiilor de oxid de azot”

♦ „Australia, cea mai vaccinată țară, a înregistrat o creștere de până la 26 de ori a mortalității în 2021 și 2022, față de 2020, anul pandemiei”

♦ „Consecințele vaccinării ar trebui recunoscute cât mai repede, a declarat recent ministrul federal al Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, care a promis ajutor persoanelor cu leziuni pe termen lung”

♦ „O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul unui câmp, în județul Iași”

♦ „Președintele ASF a primit, în 2022, 15 salarii de câte 12.500 de euro”

♦ „S-a întâmplat în Oklahoma. Un polițist, care și-a arestat șeful, prins beat la volan, i-a spus: „Poți să fii și Joe Biden, nu-mi pasă”

„Dosarul Meduza”

♦ „Dosarul Meduza: un tată i-a spus băiatului său: „De ce, tăticule, te-ai apucat de droguri și nu ai rămas la alcool și femei?”

♦ „58% dintre români consideră că vaccinurile nu au fost benefice pentru sănătate”

♦ „În cazul Australiei – ca și în cazul multor alte țări – unde oamenii  au fost forțați să se vaccineze, numărul de decese în exces a fost de 5.162 %”

♦ „Ucraina exportă masiv produse agroalimentare, dar cere hrană gratis din România”

♦ „Zborul Southwest Airlines 6013 LAS-CMH, cu plecare din Las Vegas, a fost deviat, deoarece pilotul a leșinat la scurt timp după decolare. Este al cincilea pilot leșinat în ultimele două săptămâni”

♦ „Un adolescent a murit subit în timpul unui zbor Honduras-Miami”

♦ „Părintele Sergiu Pintea, din județul Suceava, a decedat subit, la doar 34 de ani, lăsând în urmă o soție și un copil mic”

♦ „Charlotte Vellar, o fotbalistă de 16 ani, de la clubul MSV Duisburg, Germania, a murit subit la 16 ani. Cauza decesului nu a fost dezvăluită. Giganții din Bundesliga, Werder Bremen, Bayer Leverkusen și VfL Wolfsburg au transmis familiei mesaje de condoleanțe”

♦ „Cercetătorii știau. Vaccinul provoacă AVC, scleroză multiplă și boli autoimune. În Europa s-au raportat 800.000 de decese în exces”

♦ „Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei”

♦ „Comisia Trilaterală, reunită în India, a numit 2023 „Anul unu” al Noii Ordini Mondiale”

♦ „Facultatea de Teologie a Universității din Helsinki i-a oferit activistei Greta Tunberg titlul de Doctor Honoris Causa în teologie, iar scriitotul Mircea Cărtărescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București”

♦ „Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Avea doar 19 ani”

♦ „Pfizer știa că vaccinul anticovid provoacă miocardită”

♦ „Bill Gates vrea să pună măști vacilor! Fundația lui a acordat un grant de 4,8 milioane de dolari unei companii care vinde măști „inteligente” pentru vaci”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.