Târgul Produselor Tradiţionale din Piaţa Traian din Timişoara devine în săptămâna 18-23 Noiembrie 2019 „Ţara de Papricaş”. Adică în fiecare zi veţi putea găsi pe alese, câte o trochiţă din această minunată mâncare şi nu numai. „Vom mai găti „păsulă” la ceaun, scoverzi de mălai umplute cu brânză Liptauer, tot felul de turte şi lipii, într-un cuvânt „bunătăţi, să ne lingem pe mustăţi”.
Dar culmea va fi atinsă în data de 22 noiembrie, când are loc Concursul de gătit în aer liber „Ceaunul de aur”, concurs dotat cu trofee şi premii consistente. Poţi să te înscrii şi tu la acest concurs, individual ori în echipă, trimiţând un e-mail cu numărul tău de telefon la: uica.mihai@gmail.com iar noi îţi vom trimite regulamentul şi toate detaliile necesare. Te aşteptăm să îţi arăţi măiestria şi să faci parte alături de noi din inima şi suflarea caldă a Banatului”, a scris Uica Mihai pe pagina sa de facebook.
(D. G.)
Lasă un răspuns