Superjoburi pentru vorbitorii de română, în Europa (II)

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Raiffeisen, Volvo, Revolut, Uber, Fujitsu, Bridgestone angajează în Viena, Berlin, Milano sau Amsterdam

Companii importante, din vestul și centrul Europei, sunt în căutare de angajați pentru posturi care presu-pun cunoașterea limbii române. Românii pot găsi astfel de joburi, în diverse domenii, în aproape toate capitalele europene.

 n Continuare din numărul trecut

Lisabona, Portugalia

Teleperformance a fost desemnată, de opt ori, cea mai bună companie pentru care merită să lucrezi în Portugalia. Angajatorul promite o carieră într-un mediu multicultural, curs de pregătire și familiarizare cu compania, oportunități de a crește și de a evolua, cazare într-un apartament deținut de companie, rambursarea cheltuielilor pentru primul zbor spre Portugalia, un bilet de avion gratuit, anual, către țara de origine, asigurare privată de sănătate, cursuri de portugheză și activități de relaxare în afara programului.

Porto, Portugalia

Revolut și-a propus să zguduie de la temelie sectorul financiar-bancar. Fintech-ul deschide astăzi între 8.000 și 10.000 de conturi curente zilnic, iar utilizatorii tranzacționează lunar peste patru miliarde de dolari. În Porto, compania are nevoie de un Customer Support Specialist, vorbitor de română și engleză. El va colabora cu echipele de suport din Londra, Moscova și Cracovia, și, pe lângă șansa de a lucra într-unul dintre startup-urile cu cea mai rapidă creștere din lume, va avea un salariu competitiv și alte beneficii, precum abonamente premium la Revolut.

Lisabona, Portugalia

Cea mai mare companie japoneză în domeniul IT&C, Fujitsu oferă o gamă completă de produse, soluții și servicii de tehnologie. Circa 140.000 de persoane deservesc clienți în mai mult de 100 de țări. Din echipa din Portugalia fac parte 1.600 de persoane. Compania oferă un contract permanent, un salariu competitiv și bonusuri, 25 de zile de concediu anual, asigurări private de viață și de sănătate, inclusiv pentru membrii familiei, un plan de formare profesională și de dezvoltare, discount-uri la achiziționarea de produse de la partenerii Fujitsu și sprijin la relocarea în Portugalia.

Amsterdam, Olanda

ACT Commodities comercializează certificate pentru emisii de carbon, ener-gie regenerabilă și eficiență energetică, precum și produse petroliere. Viitorii reprezentanți de vânzări vor lucra cu clienți din toată lumea, vor gestiona și își vor dezvolta propriul portofoliu. Candidații trebuie să fie vorbitori nativi de limba română și să cunoască și engleza, licențiați sau absolvenți de master, preferabil în economie sau finanțe, să aibă experiență într-un rol de management în vânzări sau brokeraj, atitudine antreprenorială și să fie dispuși să se mute la Amsterdam, dacă nu trăiesc deja acolo.

Cracovia, Polonia

Cea mai nouă “divizie” din cadrul Uber, Uber Eats, crește rapid și acoperă acum peste 100 de orașe, după mai puțin de doi ani. Serviciul Uber Eats este disponibil în peste 50 de orașe  din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), iar misiunea per-soanelor angajate la sediul din Cracovia va fi aceea de a oferi servicii de înaltă calitate, pe mai multe platforme de suport (e-mail, chat, telefon). Progra-mul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. La angajare, vor avea un avantaj candidații cu studii superioare. Pe lângă salariu, angajații vor primi bonusuri de performanță, asigurare medicală privată, credite Uber, mese la sediul companiei și pachet de relocare.

Madrid, Spania

Înființată în 1945, International Air Transport Association  (Asociația Inter-națională de Transport Aerian) este organizația comercială internațională a companiilor aeriene și are peste 270 de membri, din peste 140 de țări. Principalul său obiectiv este să asiste companiile aeriene în desfășurarea unei concurențe legale și loiale, precum și să ofere asistență la compensarea prețurilor. Pentru postul de contabil vorbitor de limba română, din Madrid,  preferă candidații cu studii în domeniul contabilității, finanțelor sau afacerilor, cu cel puțin trei ani de experiență și abilități excelente de comunicare și în limba engleză – scris și vorbit.

Londra, Marea Britanie

Jobul de la University College London  – Școala UCL de Studii Slavonice și Est-Europene este condiționat de numărul de cursanți înscriși, confirmați la înce-putul fiecărui trimestru. Salariul: 20,27-22 lire/oră, iar programul – 40 de ore/săptămână. Cursul durează două ore, însă profesorul este plătit suplimentar, pentru încă o oră, pentru fiecare oră predată. Persoana angajată trebuie să vorbească engleza și să fie calificată să predea româna ca limbă străină. Experiența anterioară de predare în sectorul universitar este obligatorie.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.