Superjoburi pentru vorbitorii de română, în Europa (I)

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Viena, Austria

Raiffeisen Bank International este în căutare de stagiari, pentru un internship de șase luni, care începe în 1 martie. Vor fi luați în considerare candidații cu studii în administrarea afacerilor, cu accent pe finanțe, contabilitate, managementul investițiilor sau matematică/ statistică/ fizică, vorbitori de limba engleză (limba germană sau o limbă est-europeană, inclusiv româna, constituie un avantaj) și care stăpânesc instrumentele MS Office. Viitorii stagiari vor avea șansa de a-și începe cariera într-o instituție bancară cu 14 milioane de clienți, în 14 țări din Europa Centrală și de Est. Ei vor primi și o remunerație lunară de circa 1.700 de euro, brut.

Berlin (Ludwigsfelde), Germania

Chiar dacă este doar un startup cu ambiții mari, Arrow Truck Sales GmbH vrea să devină cel mai important dealer de camioane din Europa.  Se bazează pe experiența de 70 de ani a companiei din SUA, și pe faptul că este parte din Volvo Group. Viitorul reprezentant de vânzări va „vâna” clienții vorbitori de limba română din toată Europa. Trebuie să vorbească și engleza, iar cunoașterea limbii germane sau a unei alte limbi est-europene constituie un avantaj. Va începe cu salariu fix, după care va primi și comision din vânzări.

Berlin, Germania

Înființat de o echipă de medici, oameni de știință și ingineri, în 2011, startup-ul Ada Health a lansat la nivel global în 2016 și este acum aplicația medicală nr. 1 în peste 130 de țări. Compania recrutează persoane vorbitoare de română și, obligatoriu, engleză, pentru a traduce informații medicale. Candidații trebuie să fie studenți la Medicină sau să aibă drept de practică în domeniu, în România sau Germania. Viitorii angajați vor lucra între 20 și 40 de ore pe săptămână, vor contribui la evoluția unuia dintre startup-urile europene cu cea mai rapidă creștere, vor avea asigurate cursuri de germană și se vor bucura de activități sociale alături de colegi.

Milano, Italia

Bridgestone Europe NV/SA – divizia de vânzări, cu sediul în Vimercate (25 km de Milano) – este sediul Bridgestone South Region, una dintre cele 6 regiuni comerciale europene ale producătorului japonez de anvelope, care include 13 țări din afara Italiei. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare în domeniul umanist sau economic. E de preferat să aibă experiență de 3-5 ani ca operator de relații cu clienții și să fi lucrat în domeniul automotive/ Sales & Marketing. Este obligatoriu să vorbească perfect română, engleză și, eventual, italiană.

Lille, Franța

17.000 de oameni, care vorbesc 43 de limbi diferite, fac parte din echipa Booking.com, în 198 de birouri din 70 de țări. Persoanele angajate pe acest post, în Lille, vor oferi suport pentru clienți. Pentru a primi jobul, trebuie să vorbească română și engleză. Vor avea un salariu lunar de 1.955 de euro, pentru 35 de ore pe săptămână, bonusuri trimestriale, în funcție de performanțe, discount-uri în rețeaua Booking.com, inclusiv pentru familie și prieteni, mic dejun sau gustări în restaurantul propriu, mese de prânz sau cină asigurate, subvenție de 50 la sută pentru transportul public. Într-o primă fază, contractul este încheiat pe șapte luni, cu posibilitatea de a se transforma într-unul permanent.

Atena, Grecia

Cu 10.000 de angajați, de 84 de națio-nalități, Teleperformance este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de externalizare a proceselor de business și oferă servicii în 35 de limbi. Oferta include 14 salarii pe an, 20 de zile de concediu plătite, anual, bonus de 75 % la salariu, pentru zilele declarate libere sau pentru duminicile lucrate, bonus lunar de productivitate, transfer cu mașina de la aeroport, sprijin pentru găsirea unei locuințe, cu taxa imobiliară suportată de Teleperformance, și primele două săptămâni de cazare la hotel, acoperite de companie.

Vilnius, Lituania

Western Union, cu o istorie de peste 150 de ani, disponibil în peste 510.000 de unități din 200 de țări. Angajatul face parte dintr-o echipă de 50 de oameni, care vorbesc 25 de limbi și care investighează istoricul tranzacțiilor. Candidații trebuie să vorbească foarte bine și engleza, pe lângă română, să aibă studii superioare, iar experiența cu clienții constituie un avantaj. WU propune un pachet salarial competitiv, „comparabil cu cele mai bune din industrie”, beneficii extrasalariale și posibilități de promovare.

(sursa: angajatorulmeu.ro)

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.