Super ediția 10: Festivalul internațional de Artă Făcută de Adolescenți așteaptă înscrieri de scurtmetraje pentru ediția aniversară

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Înscrie-ți filmul la Super10!

Dacă ești la liceu și pasionat de cinema, așteptăm filmul tău pentru Super9 până pe 20 aprilie!

Te poți înscrie la una dintre următoarele secțiuni:

  • Competiția Națională (deschisă pentru orice filme făcute de liceeni, în afara atelierelor de film);
  • Workshop Friends (filme realizate în ateliere de film, precum atelierele Vira, One World sau Let’s Go Digital);
  • Festival Friends (filme realizate de foști participanți la Super care acum nu mai sunt liceeni).

Regulamentul și detaliile se găsesc pe site, asigură-te că ai citit cu atenție înainte de a te înscrie!

Super10 va avea loc în vară, la București. Regizorii filmelor selectate vor putea participa la festival.

Ediția aniversară de anul acesta își dorește să fie un spațiu de joacă și reimaginare artistică pentru toți adolescenții din țară și din Republica Moldova. Nu ne dorim să vedem filme care respectă „rețete de succes”, ci unele prin intermediul cărora ne apropiem mai mult unii de alții, dar și de noi înșine.

Invităm toți adolescenții pasionați de cinematografie, indiferent de experiența și skill-urile anterioare, să se înscrie la una dintre cele trei competiții din cadrul ediției aniversare Super.

Pagina de Facebook: facebook.com/superadolescentii

Site-ul SUPER: www.superfestival.ro

Urmărește-ne și pe instagram: @super.festival și pe TikTok: @superteenfestival.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@superfestival.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

SUPER, Ediția a 10-a: Super în toată România și Republica Moldova / Devino Ambasadorul festivalului de artă făcută de adolescenți la tine în oraș!

Super, festivalul internațional de artă făcută de adolescenți, își dorește să încurajeze adolescenții din România și Republica Moldova să facă filme și să se exprime prin artă, urmându-și pasiunile, în cadrul ediției aniversare.

De 10 ani, Super încurajează adolescenții să învețe și să experimenteze prin artă, iar de 6 ani, Super-Ambasadorii au devenit una dintre cele mai importante componente ale misiunii festivalului, aducând spiritul Super în 30 de orașe din România și Republica Moldova.

Căutăm adolescenți pasionați de artă, care își doresc să promoveze evenimentele și campaniile Super. Printre sarcinile principale ale ambasadorilor se numără promovarea campaniei de înscriere a filmelor, a lucrărilor pentru expoziție, atelierele Super de fotojurnalism, film și poezie și organizarea unei proiecții retrospective a Super, cu filme de la edițiile trecute ale festivalului.

Rolul ambasadorilor este să aleagă o temă și un format pentru evenimentul ales, să facă textul apelului și să se ocupe de detaliile logistice și de promovare a apelului în orașul/județul lor, dar și, dacă e cazul, de selecția lucrărilor și realizarea unui produs final. Proiectele ambasadorilor vor fi apoi promovate pe rețelele sociale Super și adunate pe o pagină specială, dedicată lor, pe site-ul nostru. De asemenea, vă puteți baza pe noi pentru feedback pe tot parcursul organizării evenimentelor.

Abia aștept să auzim ideile voastre despre ce ați vrea să faceți și cum vă gândiți să implicați comunitățile locale într-un eveniment cultural. Lăsăm aici câteva exemple, dar nu vă limitați la ele (apreciem idei cât mai creative și noi):

  • atelier artistic la care să inviți ca trainer un/o artist/ă pe care îl/o admiri;
  • un eveniment „open-mic”, în cadrul căruia oricine poate lua microfonul ca să citească o poezie (creație proprie sau nu);
  • o zină cu texte și ilustrații;
  • o expoziție de artă cu lucrări pe o anumită temă;
  • un scurtmetraj documentar colectiv.Rolul ambasadorilor este să aleagă o temă și un format pentru lucrările care vor putea fi înscrise, să facă textul apelului și să se ocupe de detaliile logistice și de promovare a apelului în orașul/ județul lor, dar și de selecția lucrărilor și realizarea unui produs final, colectiv. Proiectele ambasadorilor vor fi apoi promovate pe rețelele sociale Super și adunate pe o pagină specială, dedicată lor, pe site-ul Super.

Ambasadorii Super trebuie să aibă între 14 și 19 ani, să fie din afara Bucureștiului și să fie dispuși să acorde timp constant lucrului pentru festival. Persoanele interesate pot completa acest formular până pe 1 februarie 2022.

Dată limită pentru înscriere: 1 februarie 2022.

Detalii și înscriere pe site: https://www.superfestival.ro/2022/01/07/ambasadori2022/.

Super este cel mai mare festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți, sunt expuse lucrări de artă vizuală ale acestora și au loc ateliere de creație. Festivalul este organizat de tineri, cu puțini adulți implicați – s-a născut în 2013, din dorința unor regizori adolescenți de a avea un loc unde să își arate filmele, unde să se exprime. În august 2021 a avut loc ediția a 9-a – 7 zile de proiecții de film în aer liber, concerte, un spectacol de teatru, o lectură de poezie, o expoziție de artă, un atelier de film și unul de poezie, un concurs de proiecte „Super Pitch” și sesiuni de Q&A.

Pagina de Facebook: facebook.com/superadolescentii

Site-ul SUPER: www.superfestival.ro

Urmărește-ne și pe instagram: @super.festival și pe TikTok: @superteenfestival.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@superfestival.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.