Hoții care au furat din Piața „Timișul” au fost prinși

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Polițiștii lugojeni au reținut doi bărbaţi, de 25 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În data de 22 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Lugoj au identificat doi bărbaţi, de 25 şi 30 de ani, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

În fapt, în perioada 20 – 21 martie a.c., aceştia ar fi pătruns în incinta pieţei „Timișul” din Lugoj, de unde ar fi sustras mai multe articole de vestimentaţie, încălţăminte şi scule elecrice. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

♦ Proprietarii unor autoturisme din cartierul Cotu Mic au avut parte duminică dimineață de o surpriză neplăcută. Oamenii și-au găsit mașinile cu oglinzile distruse.

Camerele de supraveghere au surprins momentele în care indivizii care treceau pe stradă loveau oglinzile. Pagubele se ridică la câteva mii de euro, dar la poliție nu a ajuns încă nici o plângere.

Polițiștii susțin că imaginile îi vor ajuta să dea de indivizi, însă o cercetare în astfel de cazuri poate demara doar în baza unei plângeri făcute de către cei păgubiți. (P. M.)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.