Succesele dansatorilor sportivi lugojeni de la Dance Mania.Ro au depășit din nou granițele țării: Viena – Austrian Open Championship 2018

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Succese după succese… așa ne-au obișnuit dansatorii sportivi lugojeni de la Clubul de dans sportiv Dance Mania.Ro, care ne uimesc de fiecare dată cu determinarea, competitivitatea și profesionalismul cu care evoluează la fiecare nouă competiție, făcându-ne să ne simțim mândri de ei și de faptul că ei reprezintă orașul nostru prin profesionalismul de care dau dovadă, atât la competițiile din țară, precum și România la concursurile de peste hotare.

În a doua jumătate a lunii noiembrie 2018, două competiții importante Cupa Mirona – Reghin 17 noiembrie 2018 și Viena – Austrian Open Championship 2018 au fost pe agenda dansatorilor lugojeni.

„Cupa Mirona – Reghin 17 noiembrie 2018! O uriașă bucurie ne-au adus cele două perechi care au reprezentat clubul nostru la această competiție națională! Au reușit acest lucru la categoria E 12-13 ani, unde amândouă perechile lugojene ale clubului Dance Mania.Ro s-au clasat în Finală! ● Luczo Roland – Sonda Maia loc 2 și bucurie dublată de avansarea în următoarea clasă valorică! ● Czine Raul – Hațegan Alexandra loc 5! Felicitări celor 2 perechi și celor 8 părinți care susțin munca și implicarea copiilor!

Viena – Austrian Open Championship 2018! Un concurs foarte puternic, o atmosferă plină de energie și o experiență din care am avut cu toții multe de învățat! După 3 zile de concurs ne-am întors acasă mai determinați, mai ambițioși, mai siguri că Dansul este un sport fascinant și ca vrem să continuăm frumoasa muncă de dezvoltare în sportul regal numit Dans Sportiv!
Pasiunea și ambiția sunt atuurile noastre și ele ne poartă pe toate ringurile lumii! Bravo vouă, tineri cu perspective, dorințe și realizări!”, a declarat Alexandru Iagăru, profesor și antrenor al dansatorilor sportivi lugojeni de la Dance Mania.Ro.

Dansul sportiv poate fi o combinație interesantă între sport și dans de plăcere. Trebuie să știm că îl poate practica oricine, la orice nivel, atât social cât și de performanță, de la orice vârstă. Performanța în acest sport poate începe încă de la vârsta de 5-6 ani, continuând până la seniori. Dansul sportiv îi ajută pe copii să se mențină în formă și să își modeleze corpul, de asemenea conferindu-le o postură demnă de invidiat, la fel și adulților care practică acest frumos sport.

În general, dansul stimulează atât corpul cât și intelectul fiecărui practicant, fiind de multe ori o formă universală și nelimitată de comunicare.

Specialiștii susțin că practicarea dansurilor precum cha-cha-chavals sau quick-step poate avea un efect miraculos asupra încrederii în sine, stării de spirit și a autocontrolului. Psihologii sunt de părere ca practicarea dansului încă de la vârste foarte mici poate îmbunătăți modul de relaționare al persoanelor, pentru că practicanții interacționează și comunică pe tot parcursul dansului.

Anul acesta, ca o noutate pentru lugojenii iubitori ai acestui frumos sport, dansul sportiv, Clubul de dans Dance Mania.Ro din Lugoj a organizat cursuri de dans sportiv pentru adulți în zilele de marți și joi, începând cu orele 20:15. Cursurile se desfășoară la Sala de sport a Colegiului Tehnic „Valeriu Braniște” Lugoj. Prima oră de curs este gratuită. Pentru detalii: instructor Bute Dragoș, tel. 0724.968.084.

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.