Ștrandul din Lugoj rămâne închis! Lugojenii merg la ștrandurile din împrejurimile orașului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Ștrandul din Lugoj rămâne închis în 2022, scrie Lugojeanul.ro. Deși primăria a încercat să găsească un investitor care să închirieze locația spre exploatare, nimeni nu s-a înghesuit să ia în considerare oferta administrației locale. Până acum, ștrandul a fost scos la licitație de cel puțin două ori, însă fără succes.

Din fericire pentru lugojeni, există locuri în apropiere de oraș unde se pot bălăci în acest sezon estival. Un exemplu este piscina de la Hanul lui Bogdan. Aflat la câțiva kilometri înainte de Făget, hanul este dotat cu piscină și bar, astfel că doritorii pot petrece o zi la piscină pentru a se răcori în timpul verii. O altă variantă este Valea lui Liman. Complexul de la Valea lui Liman dispune de asemenea de o piscină unde doritorii se pot bălăci în zilele toride de vară. Deocamdată doar cei care stau la complexul hotelier pot folosi piscina exterioară, așezată într-un cadru de vis.

Dacă cele două opțiuni nu sunt pe placul vostru, în Timișoara există nu mai puțin de șapte variante de ștranduri unde să vă bălăciți și să vă distrați în această vară. Prețurile de intrare sunt între 20 și 45 de lei pe zi. 

Ștrandul Heaven

Program: Luni-Vineri: 10-20. Sâm-bătă-Duminică: 9.30-20. Bilet: 25 de lei în timpul săptămânii și 30 de lei în weekend. Șezlong: 10 lei în timpul săptămânii și 15 lei în weekend. Copiii până la 5 ani nu plătesc bilet.

Ștrandul Spa & Ice Resort

Program: Luni-Duminică: 7-22. Biletul de intrare pentru adulți este de 45 de lei, iar pentru copiii între 3 și 12 ani se plătește un tarif de 25 de lei. Doar copiii de până la 3 ani beneficiază de gratuitate. 

Ștrandul UMT

Luni – Duminică: 9-21. Adulții plătesc pentru un tichet de intrare 30 de lei în timpul săptămânii și 35 de lei în weekend, în timp ce copiii între 7 și 14 ani achită 15 lei pentru un bilet. Cei sub 7 ani intră gratis. Un șezlong este 10 lei în timpul săptămânii și 15 lei sâmbăta și duminica. 

Ștrandul No Name

Program: de luni până duminică de la 10 la ora 21. Prețul de intrare este de 20 de lei, de luni până vineri, în timp ce în weekend tariful este de 30 de lei, iar pentru șezlonguri nu se plătește. 

Ștrandul Lemon

Deschiderea este programată după 20 iunie, iar programul va fi între orele 9 și 20, în fiecare zi. Tarifele urmează să fie stabilite.

Ștrandul Proiectantul

Programul este de luni până sâmbătă de la orele 10-19:30, iar duminica între orele 9-19:30. Tariful de intrare este de 30 de lei.

Ștrand ZHH Termal

Este deschis de luni până duminică între orele 9-20, iar în weekend are și program de noapte de la 22-4. Tariful de intrare este de 35 de lei de persoană, iar șezlongul este gratuit. Cei care vor să se tolanească într-un pat cu baldachin vor trebui însă să achite 60 de lei, pentru două persoane.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.