Stomatologia holistică la Life Dental Spa

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Life Dental Spa este o clinică stomatologică din București unde medicii au ales să realizeze tratamente stomatologice moderne, lipsite de durere și cu rezultate uimitoare, totul într-o nouă viziune a stomatologiei holistice.

Stomatologia holistica este refresh-ul adus stomatologiei clasice, o nouă perspectivă ce presupune că întregul nu este redus la părțile sale componente, practic pacienții au parte de tratamente stomatologice care le îmbunătățesc întreaga stare de sănătate și nu doar dinții.

,,Tratăm OAMENI, NU DOAR DINȚI” este deviza principală a clinicii stomatologice Life Dental Spa.

#LifeDentist-ii utilizează cea mai nouă și modernă tehnologie apărută – laserul stomatologic. FĂRĂ DURERE, fără ace, fără freze – principiul pe care se bazează majoritatea manoperelor medicale, mai ales atunci când vine vorba de tratamentul cariilor cu laserul sau tratarea parodontozei cu laserul.

NOU! Life Dental Spa se extinde, o nouă clinică ultramodernă urmând să se deschidă începând cu luna februarie, în zoua Piața Victoriei, pe strada Frumoasă. O echipă de #LifeDentisti profesioniști este pregătită să ofere cele mai bune și durabile tratamente stomatologice în noul sediu Life Dental Spa!

Care sunt diferențele atunci când vine vorba de stomatologia holistică? 

Stomatologia holistică are grija ca pacientul sa primeasca tratamente minim-invazive, conservative fata de tesuturile dentare, blande si eficiente in acelasi timp, cu materiale cat mai biocompatibile cu corpul uman.

Echipa de #LifeDentisti se va îngriji să ofere cele mai bune recomandări despre cum poate fi adoptat un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și despre cum poate fi menținută igiena orală la cel mai bun nivel cu produse din ingrediente naturale, care nu conțin niciun fel de aditivi, arome și conservanți artificiali (există chiar și rețete pe care echipa Life Dental Spa le pun la dispoziția pacienților pentru ca aceștia să prepare produse de igienă orală acasă, din ingrediente simple și naturale).

Astfel, recomandările pe termen lung vor duce la menținerea sănătății orale și generale, pacientul îmbunătățindu-și calitatea vieții.

În acest fel, recidiva diferitelor afecțiuni stomatologice va fi redusă la un risc minim, în special atunci când pacientul este responsabil si respectă vizitele periodice la cabinetul stomatologic din București, o dată la maxim 6 luni.

Pe scurt, stomatologia holistică practicată cu mult succes de echipa Life Dental Spa și promovată de către medicul fondator al clinicii, dr. Cristina Obreja, are la bază: 

  1. Utilizarea terapiei minim-invazive a laserului stomatologic – fără durere și fără vibrații, laserul acționează sigur și poate fi folosit și pentru copii si femei insarcinate
  2. Materiale biocompatibile – tratarea cariilor cu laserul stomatologic se potrivește perfect cu plombele din materiale non-toxice, care nu conțin niciun fel de ingrediente care să dăuneze organismului pe termen lung
  3. Comunicare medic-pacient – echipa Life Dental Spa are grijă să comunice permanent și deschis cu pacienții, încă de la început cu planul de tratament și până la final, cu recomandări și sfaturi cu privire la prevenirea recidivei și menținerea sănătății pe termen lung

Francize Life Dental Spa și viziunea modernă 

Din ce în ce mai mulți pacienți sunt deschiși la tratamentele holistice, motiv pentru care conducerea Life Dental Spa realizează francize și este în căutare de parteneri care să ajute la extinderea perspective holistice.

Tratamentele fără durere, minim-invazive și prietenoase cu organismul reprezintă stomatologia modernă!

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.