Start înscrieri la cea de-a treia ediție a UVT Liberty Marathon! 

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe 24 mai, la Timișoara se aleargă maratonul libertății

Universitatea de Vest din Timișoara se preocupă de dezvoltarea continuă a comunității din care face parte, iar motto-ul UVT „Become your Best” reflectă dorința de a contribui la dezvoltarea personalităților membrilor comunității sale, sprijinindu-i în a deveni cea mai bună versiune proprie. Rolul educațional al Universității se manifestă și prin oferirea cadrului de dezvoltare sportivă, fiind știut faptul că prin sport dobândim claritatea obiectivelor, perseverență în urmărirea acestora, orientare pe termen lung și, nu în ultimul rând, motivația internă de a ne autodepăși constant.

Universitatea de Vest din Timișoara organizează în 24 mai 2020 evenimentul UVT Liberty Marathon, singurul maraton organizat de o universitate din România. Aflat la cea de-a treia ediție și desfășurat în primul oraș liber de comunism din România – Timișoara- UVT Liberty Marathon își propune să fie un promotor al ideii de libertate. Prin sport, prin sănătate, prin cultivarea unui spirit independent, care aspiră necontenit la împlinire.

Începând cu 1 februarie 2020, înscrierile pe www.libertymarathon.uvt.ro sunt deschise tuturor celor care întrunesc o serie de condiții minime, în funcție de tipul de cursă ales. UVT Liberty Marathon propune câte o cursă pentru fiecare tip de alergător, probele variind de la 2 km la 42 km.

Pachetul de participare va include numărul de concurs, chipul electronic pentru înregistrarea timpului (la cursele cronometrate), tricoul oficial, medalia de finisher după terminarea cursei. Participanții vor avea acces la punctele de reîmprospătare cu apă, băuturi energizante, fructe și la asistență medicală în punctele-cheie ale traseului.

Obiectivul pe termen mediu al Liberty Marathon este ca în anul 2021, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, maratonul să devină un eveniment internațional de referință pentru iubitorii acestui sport. Mai mult, Liberty Marathon își propune recunoașterea și acreditarea de către AIMS (Association of International Marathons and Distance Races) și IAAF (International Association of Athletics Federations). Astfel, Timișoara va adăuga un vector pozitiv de imagine brandului de oraș și implicit brandului de țară, prin energia și entuziasmul participanților din întreaga lume.

Toate condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro.

AL PRESS

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.