„Larimona Studio”, un nou și inedit Studio foto-video din zona Făgetului se va deschide în această săptămână

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Studioul se numește „Larimona Studio” și se găsește în orașul Făget, strada 1 Decembrie 1918, nr 1. Deschiderea va avea loc miercuri, 05.02.2020, ora 13, la inaugurare fiind invitate mai multe personalități din orașul Făget.

Acest nou studio va desfășura activități foto-video, vânzare de produse și accesorii foto, printare de fotografii și producție de materiale video.

„Ideea deschiderii acestui studio și totodată visul meu din adolescență a fost să dețin un studio propriu,  unde să pot prezenta materialele foto și video realizate de mine, iar din această frumoasă muncă, pe care o fac cu seriozitate și deosebită plăcere, să pot câștiga bani. Eu am avut această idee de afaceri, dar în spatele materializării acesteia se regăsește o întreagă echipă, începând cu familia mea, care m-a sprijinit material și moral, ajutându-mă cu tot ceea ce am avut nevoie, inclusiv la decorarea și organizarea studioului, de asemenea am avut alături și câtiva prieteni, care au avut numai cuvinte de încurajare pentru visul meu. Așteptăm cu drag pe oricine dorește să ne treacă pragul, începând cu ziua de miercuri, 5 februarie 2020!”,

a declarat pentru Actualitatea  Ramona-Lascu Obrocea, inițiatoarea acestui inedit studio.

AL PRESS

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.