Spor la citit! Ziua Națională a Lecturii, la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Profesorii  Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au desfășurat cu elevii, în 15.02.2022, diverse activități de promovare și încurajare a cititului cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii.

De exemplu, profesoara de Limba și literatura română Elvira Mâțu a vizitat cu elevii claselor a IX-a A și a IX-a D biblioteca școlii unde, alături de bibliotecara Andreia Vancu, a vorbit despre importanța lecturii. Cei mai mici dintre liceeni au împrumutat cărți din care au lecturat apoi scurte fragmente.

De asemenea, în urma unui un parteneriat cu Biblioteca Municipală, a avut loc o activitate de prezentare de carte la Casa Bredicenilor, cu participarea elevilor clasei a X-a D. Elevii clasei a XI-a D, însoțiți de profesoara Elvira Mâțu, au citit în aer liber, la foișorul din curtea liceului, scurte fragmente din cărțile aduse de acasă.

În activitățile dedicate Zilei Naționale a Lecturii s-au implicat și ceilalți elevi și profesori ai școlii, dintre care amintim: Anca Murariu, Monica Suciu, Simona Avram, Adriana Branga.

Denisa GREGA

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.