Sorin Grindeanu: Aeroportul Caransebeș are tot sprijinul meu!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ministrul Transporturilor dă aripi și mai mari singurului aeroport din Caraș-Severin, aeroport de pe care omul de afaceri Gabriel Olariu a scos caprele și oile și a pregătit totul pentru aterizarea aeronavelor de pasageri!

Până ca investitorul din Lugoj, Gabriel Olariu, să preia pachetul majoritar de acțiuni al SC Aeroportul Caransebeș, acolo pășteau animalele oamenilor, iar pentru sute de hectare se încasau bani frumoși însemnând subvenții APIA.

Pe aeroportul Consiliului Județean se făcea agricultură și se pășteau animalele! Astăzi toate acestea sunt istorie. Pe Aeroportul Banatul Caransebeș s-au montat echipamente scumpe, s-au făcut lucrări importante și se fac în continuare investiții.

Toate pentru ca în curând să poată ateriza și decola aeronave de pasageri. Din țară și, nu peste mult timp, chiar din străinătate! De data aceasta, eforturile lui Gabriel Olariu sunt dublate și de sprijinul acordat de Primăria Caransebeș, de primarul Felix Borcean, și, cel mai important, de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

„I-am ajutat. Depinde de ei, au tot sprijinul meu, așa cum l-am dat și până acum”,

a dat aripi Grindeanu.

„Gabriel Olariu a dovedit că proiectele pe care le are le-a făcut. Omul e ambițios. Noi l-am ajutat cu un drum, cu canalizare, cu toate chestiunile ce țin de primărie”,

a adăugat primarul Borcean.

Lugojeanul Gabriel Olariu a realizat deja lucruri incredibile la aeroportul din Caransebeș.Iar vestea bună este că un operator aerian autorizat dorește deja să înceapă cursele la Caransebeș.

„Avem deja un operator autorizat de curând în țară, care dorește să încheie un contract cu noi pentru a opera pe Aeroportul Caransebeș, cu avioane mici până la 12 persoane, așa începem să testăm piața”,

a declarat omul de afaceri Gabriel Olariu.

În prima etapă cursele vor avea ca destinație București – Băneasa și până se va termina sezonul estival vor începe și cursele cu destinație Constanța, Mihail Kogălniceanu. Biletele vor fi stabilite de către companiile care vor opera pe Aeroport.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.