Sondajul de opinie, favorabil Primăriei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj, în urma unui audit intern, a realizat un sondaj de opinie, cu privire la calitatea serviciilor pe care le oferă. Sondajul a ieșit mulțumitor, după cum afirmă primarul Francisc Boldea. La întrebările administrației locale au participat 80 de persoane, dintre care  67% s-au declarat  mulțumite de rezolvarea problemei, 17% nu, iar 16% nu au răspuns. Și la alte întrebări răspunsul cetățenilor a fost unul în favoarea instituției.

La întrebarea de bază ”sunteți mulțumiți de soluționarea problemei”, 67 % sunt mulțumiți, 17 % nu sunt mulțumiți, iar 16 % nu răspund. La întrebareaîn cât timp vi s-a soluționat problema”, 28 % au spus că imediat,  16 % rapid, 5 % în două săptămâni, peste termenul legal 1 %.  La întrebarea ”dacă vi s-a cerut vreodată mită din partea funcționarilor publici”: 77 au răspuns nu, iar 3 persoane nu au dat niciun răspuns. Cât de mulțumiți sunteți de comportamentul funcționarilor din primărie? 49 % sunt foarte mulțumiți, 35 % mulțumiți, 8 persoane nu sunt mulțumite, iar restul  nu au dat răspun”,

a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Cu prilejul acestui chestionar, edilul șef al Lugojului a aflat și care sunt lucrurile care trebuiesc înbunătățile în oraș, chiar dacă deja se știau. Acestea sunt, în principal, salubritatea, siguranța cetățenilor și stoparea actelor de vandalism.

Pentru noi este un lucru foarte important, pentru că ne dăm seama cam care este domeniul în care nu mergem bine. Nu mergem bine cu curățenia orașului, cred eu și nu mergem bine cu securitatea de noapte a cetățenilor. Acest lucru se vede în numărul de flori rupte și alte acte de vandalism care se petrec în oraș. Se rup coșurile de gunoi și așa mai departe, dar și problemele privind siguranța cetățenilor de care vă spuneam”,

a afirmat edilul-șef al Lugojului.

Obiectivul sondajului a fost îmbunătățirea comunicării dintre autoritatea publică și cetățenii-beneficiari ai serviciilor publice, precum și a managementului instituțiilor administrației publice locale.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.