Soluții tehnologice unice pe piața românească, în premieră, la Fabrica de Timbre

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

BUCUREȘTI: Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat, pentru Fabrica de Timbre, o linie tehnologică de insert în plicuri și una de tipar, de ultimă generație, care vor ajuta Poşta Română să dezvolte oferte complete şi integrate pentru trimiteri masive de documente. Serviciile poştale destinate în special persoanelor juridice şi autorităţilor publice vor fi îmbunătăţite simţitor prin aceste noi achiziţii.

Echipamentele tehnologice au fost achiziţionate, prin procedurile specifice, contra sumei de 6.000.000 de lei fără TVA. La lansarea acestor echipamente a fost prezent Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, și Directorul General al Poștei Române, Valentin Ștefan.

„Poşta se modernizează, este un mesaj important care ne arată cât de vitală este stabilitatea unei echipe de conducere. Vorbim despre o echipă care a performat, deşi nu este pe un mandat plin. Îmi doresc foarte mult să avem stabilitate si predictibilitate. Diferenţa dintre un politician şi un lider este simplă: politicienii se gândesc la următoarele alegeri, iar liderii se gândesc la următoarele generaţii. Ceea ce vedem astăzi, aici, este o echipă, o companie care se gândeşte la următoarele generaţii, priveşte şi respectă trecutul, o istorie de 160 de ani, dar are şi o perspectivă de viitor”,

a afirmat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja.

„În anul în care Fabrica de Timbre împlinește 150 de ani de activitate, iar Poșta Română aniversează 160 de ani, vedem multe rezultate ale transformării companiei. Aceste dotări pe care Poştă Română le-a adus, sunt cheia dezvoltării Fabricii de Timbre pe termen mediu şi lung. Este un nou pas către ceea ce ne dorim să realizăm în Poşta Română: digitalizare, revitalizare şi performanţă. În termeni simpli, mi-aş dori să se reţină că, de astăzi, Poşta Română poate participa la licitaţii şi contracte importante, fără a fi nevoită să devină subcontractor sau partener. Putem prelua lucrări integrate care presupun, în acelaşi timp, tipar, inserturi de materiale în plicuri şi expediţia acestora pentru beneficiari”,

a declarat Directorul General al Poştei Române, Valentin Ștefan.

Linia tehnologică de insert în plicuri are calitatea garantată de tradiţia lungă a producătorului german BÖWE, companie înfiinţată în 1945. Capacitatea de împlicuire a linei de insert se ridică 22.000 de materiale/h. Echipamentul de tipar digital color este fabricat de producătorul japonez Canon și are o capacitate de printare de 210 coli A4/minut.

Lansarea acestor linii tehnologice de ultimă generație este primul dintr-o serie de evenimente dedicate aniversării a 160 de ani de Poșta Română care se vor desfășura în săptămânile următoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.