Sisteme de rafturi cu față dublă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Categoria rafturi metalice de pe site-ul magazinului Storeexpert debuteaza cu portpaletul clasic. Pe el se pot pune bucati de tabla ondulata pentru a sta in pozitie corecta, saci de adeziv sau caramida. Aceste tipuri de rafturi faciliteaza manipularea produselor cu ajutorul utilajelor, fiindca nu mai este timp, dar nici putere ca oamenii sa le puna pe rafturi bucata cu bucata care sa treaca din mana in mana. Constienta de faptul ca timpul inseamna bani, toata lumea se grabeste.

Sistemele drive-in permit stocarea aceluiasi produs in cantitati mari, asigurand eficienta spatiului de depozitare cu pana la 90 %. Si in cazul acestor sisteme utilajele pot interveni in manipularea-depozitarea produselor.

Accesul utilajului se poate face pe orice parte, acestea fiind sisteme de rafturi cu dublu acces. Toate aceste spatii de depozitare sunt importante, cat despre cele cu fata dubla se poate spune ca sunt din ce in ce mai solicitate de fabricile cu activitate intensa si de depozitele cu trafic greu.

Prin magazine se pot vedea rafturile cu polite, acolo unde se vand/depoziteaza marfuri la bucata. Curate, vopsite elegant, rezistente la rugina ele isi mentin aspectul de noi mult timp, de aceea sunt si omniprezente in toate magazinele.

Rafturile cu polite se incadreaza perfect in spatiu pentru ca specialistii magazinului vin si masoara locul respectiv, apoi proiecteaza sistemul, sa nu se iroseasca niciun centimetru patrat din suprafata pretioasa.

Asezate la inaltimea potrivita ca orice cumparator sa isi ia produsul dorit, fara aceste rafturi nu s-ar putea etala marfa si nici pastra in conditii ideale. Tricourile care vin ambalate trebuie sa fie asezate perfect unele peste altele, sa nu se sifoneze si sa nu arate ca niste haine care au fost purtate in prealabil. Colile de scris sau etichetele nu este deloc bine sa fie indoite, fiindca nu vor mai putea sa fie  puse in copiator sau lipi pe caiete si dosare.

Rafturile cu polite pentru magazine se pot si inchiria, iar aceasta este o veste de senzatie. Persoana care isi deschide un magazin si inchiriaza imobilul, investeste in marfa, iar la sfarsit realizeaza ca ii lipsesc rafturile poate solicita rafturi in leasing, pe care sa le achite treptat,pe masura ce face rost de bani.

Libertatea de achitare a rafturilor a facut ca numarul partenerilor Storeexpert sa creasca si recunostinta antreprenorilor in aceeasi masura cu oportunitatile.

Cumparatorii de produse din acest magazin nu pot uita: flexibilitatea financiara, consultanta gratuita, masurarea gratuita a spatiului si proiectarea gratuita a rafturilor. De asemenea, dupa montaj, colaborarea cu specialistii magazinului Storeexpert nu inceteaza, fiindca urmeaza inspectia rafturilor, reparatiile si mentenanta lor. Clientul nu este lasat singur sa se descurce cu rafturile cum poate, ci se ofera servicii indispensabile care sporesc securitatea produselor si a oamenilor de langa rafturi si durata de viata a depozitelor.

Rafturile pentru anvelope sunt utile in: magazinele de piese auto, depozitele de piese auto si locurile in care se pastreaza contra-cost cauciucurile de iarna, cand sunt puse cele de vara in locul lor sau invers.

Specialistii Storeexpert ajuta clientii sa puna la punct aceste depozite, castigand spatiu pe verticala si adaptand marimea rafturilor, marimii anvelopelor.

Fiind expuse la inaltime, cumparatorul are posibilitatea sa le inspecteze atent inainte de a le cumpara.

Platformele metalice inseamna un depozit sau un magazin etajat, foarte eficient pentru ca spatiul este utilizat la maximul. Produsele pot fi asezate in functie de rezistenta lor pe jos sau in rafturi, iar accesul se asigura cu ajutorul unei scari sau al unor scari.

Vanzatorul este onest si prezinta atat avantajele, cat si dezavantajele unei platforme metalice. Este adevarat ca se castiga spatiu pentru asezarea marfurilor, dar platformele metalice sunt foarte greu de mutat, prin urmare se potrivesc punctelor de lucru sau de depozitare fixe, de asemenea, sunt necesare autorizatii emise de catre autoritati.

Mezaninele sunt ideale pentru birouri de supraveghere si turnuri de control datorita inaltimii lor, iar spatiile care raman pot deveni spatii de lucru sau de depozitare produse.

Nu in ultimul rand, cumparatorul gaseste rafturile pentru magazine care pot fi personalizate in functie de: produsele care vor sta pe ele si spatiul pe care il detine cumparatorul.

La categoria utileje se afla in stoc: transpalete electrice si manuale, motostivuitoare si generatoare si service pentru produsele aflate in termen de garantie.

De pe site se pot comanda si structuri metalice care pot servi ca acoperisuri unor fabrici, sere, hale de productie sau magazine, dar se fac si confectii metalice speciale, la comanda, cum ar fi: rampa pentru verificarea masinilor, avioanelor, poduri metalice care faciliteaza trecerea peste apa sau peste alte obstacole (gropi cu reziduri).

Oferta este generoasa, iar disponbilitatea maxima, de aceea in portofoliul de clienti, Storeexpert se poate mandri cu nume importante din economia romaneasca.  Experienta in asigurarea rafturilor si a spatiilor de depozitare isi spune cuvantul, de aceea acest magazin de rafturi pune la dispozitia cumparatorilor si specialisti cu roluri importante in consiliere, in masurarea spatiului si proiectarea rafturilor.

Orice intreprinzator are nevoie de rafturi pentru a-si aseza perfect produsele sau actele, iar magazinul prezentat mai sus isi pliaza oferta pe nevoile tuturor.

Preturile sunt accesibile, sistemele de plata flexibile, prin urmare nimeni nu trebuie sa ezite sa solicite produse si servicii.

Site-ul este prietenos si usor de utilizat, iar beneficiarii sunt multumiti pe deplin de tot ceea ce le ofera Storeexpert.

Accesul pe pagina online a magazinului este usor, fiind de ajuns un dispozitiv conectat la internet. Mai departe intervine comunicarea cu specialistii magazinului care este constructiva si empatica.

Reprezentantii magazinului inteleg nevoia de rafturi a clientilor si ajusteaza ofertele posibilitatilor si nevoilor lor.

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.