Și-a ucis tatăl vitreg care a violat-o de la 12 ani, apoi i-a devenit soț și proxenet

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O frantuzoică de 40 de ani, Valérie Bacot, este judecată pentru uciderea tatălui ei vitreg care ulterior i-a devenit sot. Ea a recunoscut că l-a împuscat, dar sustine că  a fost abuzată sexual de către tatăl vitreg încă de când avea 12 ani si că s-a prostituat pentru bărbatul care i-a devenit soţ. Are patru copii cu el si susţine că bărbatul ar fi fost în stare să-i omoare pe toţi.

Toti apropiatii stiau că bărbatul era un prădător sexual şi un tip foarte violent, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a o ajuta. Femeia  nu avea unde să meargă şi pe nimeni la care să apeleze, nu avea bani si a fost mai bine de două decenii sub controlul lui Daniel Polette (n.r. soţul ucis).

Trăia zilnic sub teroare, amenintări si violentă. În mai, Fayard, una dintre cele mai cunoscute edituri din Franta, a publicat povestea lui Bacot – „Toată lumea stia”. Cartea este o lectură sumbră: 198 de pagini care spun povestea dură care a început atunci când Bacot, cu o mamă alcoolică si un tată în mare parte absent, avea 12 ani, iar tatăl vitreg Polette a violat-o.

La acea vreme, ea spune că habar nu avea ce i s-a întâmplat si că si-a dat seama doar după o lectie de biologie la scoală. Daniel Polette, tatăl vitreg care i-a devenit mai târziu soţ, a fost închis pentru incest în 1995, dar i s-a permis să se întoarcă la familie, inclusiv la tânără, după trei ani şi a continuat să o violeze.

„Nimănui nu i s-a părut bizar că Daniel s-a întors să locuiască cu noi de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, spune ea în carte. „Toată lumea stia, dar nimeni nu a spus nimic.” Într-o zi, a auzit-o pe mama ei spunând: „Nu mă bag atâta timp cât nu rămâne însărcinată”.

La 17 ani a rămas însărcinată, iar Polette s-a mutat cu ea într-un apartament şi au trăit ca soţ şi soţie. Au urmat încă trei copii, alături de bătăi şi abuzuri aproape zilnice. Bacot scrie că ea si copiii au trăit cu frică.

El i-a spart nasul, a lovit-o în cap cu un ciocan, i-a aranjat întâlniri lesbiene, pe care le-a filmat, si a tinut-o prizonieră. Ea nu avea voie să vorbească cu nimeni când iesea la cumpărături si el a ajuns să-i spioneze prietenii si rudele, povesteste ea.

Apoi Polette a decis să o prostitueze pe Bacot. Pe 13 martie, după ce a fost violată de un client, a luat pistolul pe care sotul ei l-a ascuns între scaunele masinii si l-a împuscat pe Polette. În cartea sa, Bacot spune că este adesea întrebată de ce nu si-a părăsit sotul.

„Cred că dacă nu ati trăit acest tip de viată este dificil de înteles. Când viata ta de zi cu zi este o serie de lovituri, amenintări, insulte si umilinte, ajungi să fii incapabil de gândire… partenerul tău te-a spălat pe creier. Si crezi că tot ce spune el este adevărat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.