Doi îndrăgostiţi ieşiţi la plimbare cu barca au fost omorâți pe Lacul Garda din Italia. Fata a fost găsită mutilată, la 100 de metri adâncime

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Umberto şi Greta se plimbau pe lacul Garda din Salo, în Brescia, când micuţa lor barcă din lemn a fost spulberată de o ambarcaţiune cu motor. Doi turişti germani sunt cercetaţi pentru omor. Trupul neînsufleţit al tânărului de 37 de ani a fost găsit în barcă duminică dimineaţă.

La faţa locului au intervenit carabinierii din Brescia, dar şi Garda de Coastă, care au constatat că ambarcaţiunea prezenta urmele unui impact violent. În barcă, oamenii legii au mai găsit hainele unei femei, iar martorii au povestit că împreună cu Umberto se mai afla o studentă de 25 de ani, Greta Nedrotti, din Toscolano-Maderno.

Pentru politisti a fost imediat clar că cei doi tineri au fost victime ale unui accident nautic, având în vedere că barca lor prezenta 1daune de impact” considerabile.

A fost declansată o amplă operatiune de căutare în lacul Garda si, după mai multe ore, scafandrii au găsit cadavrul fetei. Era în fata portului Portese, la aproape o sută de metri adâncime. Picioarele îi erau partial amputate, semn al impactului teribil între cele două ambarcatiuni.

Imediat, anchetatorii au demarat cercetările pentru găsirea bărcii cu motor care a provocat tragedia si a celor care se aflau la bord si au fugit de la locul accidentului.

Potrivit La Stampa, responsabili pentru nenorocire ar fi doi turisti germani, care închiriaseră barca cu motor sâmbătă seară. Ei au fost săltati de la hotelul unde erau cazati si dusi la audieri. „Era întuneric”, au justificat cei doi indivizi, care acum sunt cercetati pentru infractiunea de omor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.