Și-a omorât soția și i-a ascuns cadavrul timp de 40 de ani, ca să-și poată continua relația cu amanta

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Un pensionar de 89 de ani și-a ucis soția pentru a putea continua o aventură și i-a ascuns rămășițele într-o fosă septică timp de aproape 40 de ani.

David Venables este judecat acum pentru uciderea soției sale, Brenda Venables, pe care a declarat-o dispărută pe 4 mai 1982.

Rămășițele ei au fost descoperite în 2019, într-o fosă septică din spatele casei în care au locuit cei doi, iar Venables a fost acuzat de crimă în iunie 2021, relatează The Guardian.

Investigațiile poliției de la acea vreme, care au inclus folosirea unui elicopter pentru a verifica zona și audierea a zeci de persoane, nu au scos la lumină niciun indiciu despre locul în care s-ar afla Brenda.

Înainte de dispariție, femeia suferea de depresie, iar o parte din cunoscuți au presupus că și-a luat viața. Rămășițele ei au fost descoperite la 37 de ani după ce a dispărut, după ce Venables i-a vândut casa din Kempsey, Worcestershire, nepotului său.

Acesta a făcut reamenajări și a golit fosa septică. Oase au fost găsite în rezervor și înainte, dar s-a presupus că erau oase de animale și au fost aruncate.

Însă atunci când a fost golită fosa a fost descoperit un craniu uman și a fost sesizată poliția. Testele ADN au confirmat că oasele din rezervor îi aparțineau Brendei, care avea 48 de ani la momentul dispariției.

Burrows a spus că Venables și-a dorit ca soția să nu-i stea în cale, iar el să-și poată continua o relație pe care o avea de mai mulți ani cu Lorraine Styles, pe care o cunoscuse în 1967, când aceasta a lucrat pentru mama lui Venables. Venables și Styles au avut o relație mai bine de 14 ani, despre care Brenda a aflat în cele din urmă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.