Și-a bătut soţul, a atacat un poliţist cu scaunul şi a scos o uşă din balamale

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O româncă stabilită în Italia, aflată sub influenţa alcoolului, şi-a bătut soţul şi a atacat mai mulţi poliţişti, forţându-i să folosească pistolul cu electroşocuri pentru a o calma. Dusă în secţia de poliţie, românca a scos o uşă din balamale şi a aruncat un scaun către un agent, rănindu-l, înainte de a fi încătuşată, scrie publicaţia online ilrestodelcarlino.it. 

Scandal monstru în oraşul italian Pesaro. O româncă beată şi-a bătut partenerul şi a încercat să îi lovească şi să îi scuipe şi pe poliţiştii care au sosit la locuinţa sa, pentru a calma spiritele. Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească pistolul cu electroşocuri pentru a o putea încătuşa.

La secţia de poliţie, femeia a făcut o nouă scenă: a distrus o uşă şi a atacat un poliţist cu un scaun, rănindu-l. Românca a fost din nou încătuşată şi acuzată de opunere de rezistenţă şi rănirea unui funcţionar public.

Se pare că românca, angajată femeie de serviciu, obişnuieşte să consume băuturi alcoolice şi să provoace scandaluri. Aşa s-a întâmplat şi joi seara: femeia a început să ridice tonul, apoi a devenit violentă faţă de soţ. Bărbatul a fost nevoit să ceară ajutorul poliţiei. Din nou.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.