Sezonul de nunți începe în forță

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

După ridicarea restricțiilor și din teama de a nu interveni alte fenomene sociale sau economice care să împiedice organizarea marelui eveniment, îndrăgostiții se grăbesc la căsătorit.

Practic 3 ani sunt comasați într-unul singur: 2020, 2021 și 2022. Putem vorbi despre o triplare a numărului de evenimente în acest an calendaristic, când nunțile se țin în orice zi a săptămânii, indiferent că e miercuri sau duminică. Ca urmare a cererii crescute în piața acestor servicii, Iulius Town va găzdui o expoziție de nuntă chiar cu o săptămână înainte de Paște și începerea sezonului. Sala de conferințe și evenimente, Iulius Congress Hall, va reuni peste 60 de furnizori de servicii de nuntă, venind în întâmpinarea clienților ce caută, putem spune cu disperare după așa de multă așteptare și incertitudine, cele necesare nunții lor.

Ideea evenimentului aparține unui reprezentant din echipa de marketing a Iulius Town care în acest an este invitat la 15 nunți. Prin prisma personală a simțit explozia acestui fenomen de nuntă după pandemie, a cooptat o firmă organizatoare de târguri pentru mirese, Rayna Decor, și în 15-17 aprilie, pentru 3 zile, viitorii miri vor putea să aleagă dintre sutele de rochii, verighete, invitații și costume de mire sau chiar pot discuta cu soliști vocali și trupe în vogă pentru animarea evenimentului lor.

Acest târg nu va reuni doar viitorii miri ci cheamă și fostele mirese sau nașele să își aducă rochiile spre vânzare. Programul Mărită-ți rochia! ajută fostele mirese să aducă un aport bugetului personal de după pandemie prin valorificarea rochiei purtate o singură dată și de asemenea, impulsionează curățenia de primăvară prin eliberarea spațiului din dressing sau dulap.

Programul de vizitare al târgului este următorul:
Vi. 13.00 – 20.00
Sâ.10.00 – 20.00
Du. 10.00 – 18.00

În programul Mărită-ți rochia!, rochiile se aduc joi, 14 aprilie 2022, între orele 10.00- 22.00 iar în cazul în care nu se vând, se ridică duminică, 17 aprilie 2022, între orele 18.00 – 22.00.

Târg pentru mirese, 15-17 aprilie 2022
Iulius Congress Hall
Organizator: Iulius Town în parteneriat cu Rayna Decor
Persoană de contact: Carmen Caragea, 0723.984.506
Gazda evenimentului: Codruț Kegheș, Prima Tv (alias Dezbrăcatu)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.