Serbarea de Crăciun a Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În 19 decembrie, Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj a organizat un frumos concert de colinde și datini de Crăciun, „Vremea colindelor”, găzduit de Universitatea Europeană Drăgan.

Cu mult talent, elevii au oferit spectatorilor un program variat, ce a constat din   tradiționale colinde românești, din diferite zone ale țării, scenetă populară, culeasă din satele din zona Lugojului, precum și colinde și cântece de Crăciun din repertoriul internațional.

Cei prezenți la eveniment au putut cumpăra ormamente de Crăciun, confecționate de elevi și amenajate într-o expoziție cu vânzare, în holul universității.

Concertul a avut un caracter caritabil, sumele obținute din donații și vânzări fiind folosite pentru a ajuta persoanele nevoiașe din zonă, în preajma marii sărbători a Nașterii Domnului.

Directorul Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”, prof. dr. Ioan-Aurelian Sima, mulțumește pe această cale rectorului Universității Europene Drăgan, conf. univ. dr. Dumitru Cornean, precum și dnei Melania Elena Miculeac, conf. univ. dr. la Universitatea Europeană Drăgan, pentru spijinul acordat, prin oferirea spațiului desfășurării acestei activități.

De asemenea, aduce mulțumiri și felicitări tuturor cadrelor didactice implicate în desfășurarea evenimentului: profesoarele Drinovan Loredana,  Popescu Teodora, Storcevoi Mihaela, Bogoevici Alina, Ioncica Mihaela, Bichiș Corina, Tătar Astrid, Munteanu Raluca, Curea Mihaela, prof. Bucovan Casian, precum și elevilor care au evoluat pe scenă ori au ajutat în organizare și familiilor acestora, dorindu-le tuturor sărbători fericite!

Mircea ANGHEL

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.