Secretele pariorilor de succes

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pasionat de sport? Iti doresti ca acest hobby sa iti aduca un venit suplimentar? Daca ai vrea sa iti valorifici cunostintele, investind timp si energie in pariurile sportive, pentru ca mizele depuse sa iti ofere satisfactia castigului, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale. Pentru a dobandi experienta in acest domeniu, NU trebuie sa te grabesti, punand accentul pe importanta fiecarui pas pe care il faci si invatand constant, atat din propriile experiente, cat si din ale cele ale altor pariori.

Top 3 – Cele mai importante ajutoare in obtinerea succesului

1. Casa de pariuri este foarte importanta pentru orice parior care isi doreste sa se dezvolte si sa practice aceasta activitate sociala la un nivel profesional. Desi pariurile sunt un hobby, ele pot fi jucate la un nivel amator sau avansat. Aceasta se alege in functie de stilul de parior, astfel incat ea sa fie capabila sa te ajute sa iti indeplinesti scopurile, precum casa de pariuri Sportingbet, una dintre cele mai cautate agentii. Atunci cand iti alegi casa de pariuri principala, asigura-te ca ea este inregistratata la Oficiul National al Jocurilor de Noroc, si ca are structurate urmatoarele criterii, incat sa te multumeasca:

  • Gama de sporturi si pariuri este diversificata in sfera care te intereseaza pe tine;
  • Valoarea bonusului si timpul sau de valabilitate sunt multumitoare;
  • Platformele au o interfata usor de folosit si stabila 24/24 de ore.

2. Informarea este cheia succesului in orice domeniu, insa in cazul jocurilor de noroc de acest gen, ele fac diferenta dintre a te baza doar pe noroc si a juca organizat, pariind in urma unei cercetari amanuntite asupra sanselor reale de castig. Sursele de informare, precum pronosticurile, sunt legate de casa de pariuri aleasa, deoarece ea are datoria de a-si actualiza constant informatiile si de a le oferi membrilor sau ultimele stiri.

3. Stilul de parior este strans legat de personalitatea fiecarui player, insa pentru a avea succes este nevoie ca acesta sa fie modelat in timp, conform experientei dobandite si a tehnicilor celebre care ti se potrivesc, din mai multe puncte de vedere. Nu uita niciodata de importanta obiectivitatii, atata timp cat iti doresti sa te bucuri de castiguri, nu doar de investitii.

Tehnici celebreStrategii si Sisteme pentru stabilirea mizelor

  • Minutul Următorului Gol (MUG) este o strategie speciala, care se aplica doar pentru meciurile si pariurile LIVE. Aceasta nu este regasita la foarte multe case de pariuri din motive obiective, pentru cei care acceseaza agentia Unibet, aceasta avand denumirea de “Intervale de timp”, la ultima consola live. MUG presupune sa pariezi la meciurile transmise prin live streaming, pe interval de 10-15 minute, pe un gol marcat in urmatorul interval. Daca acest lucru nu s-a intamplat, pariezi in continuare, crescand valoarea mizei, in conformitate cu un plan financiar prestabilit.

  • Criteriul lui Kelly are ca obiectiv stabilirea pariurilor de valoare, prin raportul sumelor investite in fiecare pariu si probabilitatea reala de castig. Acesta are o formula specifica:

= procentul din bankroll care trebuie mizat
= probabilitatea de a castiga
q= probabilitatea de a pierde
= cota

  • Strategia de pariuri D’Alembert a fost dezvoltata in secolul al XVIII de catre matematicianul si filozoful cu acelasi nume, pornind de la clasicul joc “Cap si Pajura”. Aceasta teorie se bazeaza pe cresterea sanselor de castig ale optiunii opuse celei care a castigat. Spre exemplu, daca la prima aruncare a iesit Cap-ul, la a doua runda, cele mai mari sanse de castig le va avea Pajura. In cazul pariurilor sportive, aceasta strategie consta in modificarea mizei dupa fiecare pariu, pe baza unei progresii negative. Inainte de toate, trebuie sa stabilesti o banca de start, pentru a-ti mentine investitiile sub control. Alege o miza pentru primul pariu si o suma alaturi de care aceasta sa oscileze ulterior, dupa fiecare pariu, fie castigator, fie pierzator, ea adaugandu-se sau scazandu-se din investitia per fiecare pariu. Bugetul alocat acestei strategii trebuie sa fie de minim 10-20 mai mare decat miza initiala, iar oscilatia sa fie cuprinsa intre 10-20%, pe pariuri cu cota de minim 2.00.

Pentru a-ti creste sansele de castig, ai nevoie de crearea si aplicarea unui sistem de pariere care sa ti se potriveasca atat ca stil, cat si ca raport intre investitie si timpul in care aceasta se poate transforma in profit. Nu uita faptul ca indiferent ce strategie aplici, ea trebuie studiata in amanunt si testata cel putin 1-2 luni inainte de a o folosi, investind sume medii sau mari, pentru ca graficul bugetului tau personal sa fie mereu pozitiv.

Orice strategie alegi sau ce sistem propriu iti construiesti, nu uita de importanta planlui tau financiar si de asumarea fiecarei investitii! Valoarea sa nu trebuie sa fie mai mare decat capitalul social de care dispui pentru petrecerea timpului liber, astfel bucurandu-te de castiguri in limita investitiilor pe care ti le permiti.

Despre admin 6222 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.