210.000 de lei pentru cea de a doua ediție a festivalului „Orașul Jazz”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Proiectul „Orașul Jazz”, aflat la a doua ediție, este finanțat din bugetul local al Municipiului Lugoj cu suma de 210.000 de lei. Anul trecut, același proiect a tocat 198.000 de lei de la bugetul local pe un festival de trei zile, la care au participat maxim 30 de spectatori.

Luna IULIE e plină de jazz (The Jazz Cave Festival, Gărâna Jazz Festival), numai că organizatorii au ales zone montane, tocmai pentru a evada dintre blocuri și pentru a scăpa de canicula urbană.

Organizatorii evenimentului de la Lugoj ne invită însă în centrul orașului:

A doua ediție a festivalului „Orașul Jazz”, eveniment organizat de Asociația Tribul Artistic la Lugoj, în perioada 22-24 iulie, reunește nume mari ale genului muzical și promite o experiență de neuitat.

Printre artiștii care, cu siguranță, vă vor încânta pe scena de lângă Podul de Fier se numără Maria Răducanu, Bega Blues Band, FanQbello și Cobzality.

Spre deosebire de anul trecut, acum suntem liberi să participăm în număr mare, fără restricții impuse de pandemie, să ne simțim bine împreună și să savurăm din plin muzica ce ne place și ne reunește.

Asta, cu atât mai mult cu cât jazz-ul nu va fi singura atracție a evenimentului. DJ Dubase va completa atmosfera în fiecare zi a festivalului.

Nu vor lipsi nici workshop-urile susținute de mai mulți artiști instrumentiști, printre care Sorina Savii, percuționist la Opera Națională Română din Timișoara, Robi Magheți, toboșarul trupei Cobzality și Ionuț Dorobanțu la chitară.

Dacă sunteți amatori de creații unice, artizani locali și nu numai vor fi prezenți la standurile amenajate în spațiul destinat evenimentului nostru. Și, tot aici, pentru că pe lângă minunata muzică ce ne hrănește sufletul avem nevoie și de hrană pentru trup, la festival găsim și specialități culinare delicioase.

Distracția este garantată și pentru cei mici, care vor putea participa la evenimente special concepute pentru ei, precum atelier de colorat tricouri, picturi pe față și o mulțime de jocuri interactive coordonate de animatori.

Intrarea la festival se face pe bază de voie bună și poftă de distracție.

Proiectul „Orașul Jazz” ediția a II-a este finanțat din bugetul local al Municipiului Lugoj cu suma de 210.000 de lei. Anul trecut, același proiect a tocat 198.000 de lei de la bugetul local pe un festival de trei zile, la care au participat maxim 30 de spectatori.

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.