Iulie este luna aparatelor de aer condiționat pentru români

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cu fiecare vară care trece Romanii își doresc mai mult confort și asta se poate observa în cererea ridicată pentru aparatele de Aer Condiționat. HomeRun, liderul pe piața serviciilor locale din România, a analizat date din ultimii 3 ani, iar acestea arată că iulie este luna preferată de Români pentru a instala aparate de Aer Condiționat.

Românii își montează aparate de Aer Condiționat în luna iulie

Date adunate încă din ianuarie 2019, arată că Românii preferă să își instaleze aparatele de Aer Condiționat în mijlocul verii. Bazandu-se pe date concrete, HomeRun a observat că în iulie cererea pentru instalarea aparatelor de Aer Condiționat este chiar și de 13 ori mai mare decât media celorlalte luni.

Între iulie 2020 și iulie 2021 cererea pentru servicii de montaj Aer Condiționat a crescut cu 53%. Cu toate acestea, din iulie anul trecut până în iulie 2022, cererea a scăzut cu 10%, dar a fost de 2,2 ori mai mare decât media lunară din prima jumătate a anului.

HomeRun – cea mai mare piață de servicii din România:

HomeRun este unul dintre lideri în industria servicilor locale online în România. Compania își desfășoară activitatea în 8 țări din regiunea EMEA. Ajutată de peste 600.000 de furnizori de servicii împărțiți în cele peste 3.000 de categorii de servicii, HomeRun a înregistrat o creștere de peste 1000% în ultimii 5 ani. HomeRun este o platformă intuitivă unde tu alegi cu ce profesionist vrei să colaborezi, acest business model i-a ajutat să satisfacă 98% din clienții lor.

Puteți accesa HomeRun de pe www.HomeRun.ro sau aplicațiile IOS și Android.

Pentru mai multe despre HomeRun: support@homerun.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.